Gazi Murat ŞEN

Gazi Murat ŞEN

9 Yazı

PAÜ FTR İÇİN REKTÖR KUTLUHAN’A TEŞEKKÜR

PAÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın kesinleştirdiği üzere, Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2022 yılı yaz aylarına kadar nihayet faaliyetlerine başlayacak.

Hastanenin ilimiz ve bölgemiz turizm ve sağlık turizmi açısından ne kadar önemli olduğunu yıllardır dile getirdik ve bir an önce faaliyete alınabilmesi için de sürekli takipçisi olduk. Sayın Rektörümüz,  göreve başladıktan sonra derneğimiz kanalı ile sektörümüz temsilcileri ile yaptığı istişarelerde konunun önemi konusunda bizlere hak verdi ve projeyi sahiplendi. Öyle ki en son açıklamasında bu projeyi bir onur gurur meselesi olarak ele aldığını dile getirdi. Hassasiyetinden, ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Hastanenin ve bölgemiz otellerinin entegre olarak çalışması üzerine çabaları kentimize ve sağlık turizminin ilimizdeki geleceğine çok değer katacaktır. Geleneksel tamamlayıcı tıp uygulamalarının tedavi protokollerine dahil edilecek olması, binlerce yıllık şifa birikimimizin tüm dünyaya örnek olacak bir modele evrilmesine yön verecektir.

Üniversitemiz ile olan işbirliğimizin hem kentimizin hem de ülkemizin kalkınma hedeflerine olumlu katkısının artarak devam edeceğine inanıyoruz. Sayın Rektörümüzün derneğimize ve sektörümüze verdiği olumlu destek, yeni projeler geliştirme konusunda bize güç verecektir. Teşekkür ederiz.
fixed-whatsapp-icon