FERAH IŞIK

FERAH IŞIK

10 Yazı

SAYIN ALİ KOÇ “OMURGASIZ” DEDİĞİN ADAM FENERBAHÇELİ

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı’na hepimizin yakından tanıdığı hemşerimiz Ahmet İbanoğlu’nu ataması, kentimizde sevinçle karşılanmıştı.

İşi zor olacaktı Ahmet Hocanın. Kolay değil, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş lobisiyle mücadele etmek. Hele bir de arkanızda medya desteği yoksa yandınız!.

Fenerbahçe, Trabzon’a kaybetti, fırtınalar koptu. Hedefte hakemler ve Ahmet İbanoğlu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İbanoğlu için, “Bir araştırma yaptık. Karakteri zayıf, omurgasız. Bu arkadaş mevki seviyor”  ifadelerini kullandı.

Sayın Ali Koç, Sayın Fenerbahçeli taraftarlar, bakın ben size doğru bir bilgi vereyim;
“Sayın Ahmet İbanoğlu, bizim Ahmet Abimiz, Ahmet Hocamız.. Kendileri iyi bir Fenerbahçelidir. İbanoğlu’nun Fenerbahçeliliğini kimse tartışamaz”



Şimdi bakın; Ben de Galatasaraylı olarak, İbanoğlu göreve atandığında şöyle düşünmüştüm;
“Ahmet İbanoğlu’nu Fenerbahçe lobisi mi göreve getirdi?”

Benimkisi, gazetecilik içgüdüsüyle kafamda oluşan sorulardı.  Sayın Ali Koç, milyonlarca liralık yatırım yapmış olabilirsiniz. Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili verdiğiniz beyanatlarda milyonların sempatisini kazandınız. Bunlar sizin haklı olduğunuz anlamına gelmiyor.

Ahmet İbanoğlu, en az sizin kadar karakterli bir adamdır.  Türk futbolunda sizlerin anlayışı son bulmalıdır. Kazandınız mı iyi, kaybettiniz mi ortalık toz duman. Bizi hakemler değil, Trabzonspor’un iyi futbolu yendi.

Eyy Denizli..  Benim lobim zayıf diye düşünme. Korkma üç büyüklerin gücünden. Değerine, yani İbanoğlu’na sahip çık..
fixed-whatsapp-icon