FERAH IŞIK

FERAH IŞIK

10 Yazı

AKLIN BAŞINA HALA GELMEDİ Mİ CHP?

Siyaset yazmayı sevmem ama bazen yazmamak için kendimi zor tuttuğumda oluyor. Örneğin, CHP Diyarbakır milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun son yaptığı çıkış için yazmak istedim ve yazıyorum..

Sevgili CHP Ailesi;

Aklınız başınıza hala gelmedi mi? “Türk Silahlı Kuvvetleri köylüleri helikopterden atıp öldürdü” iddiasında bulunan ve Türkiye Cumhuriyeti’ni töhmet altında bırakan Sezgin Tanrıkulu’nun bu çıkışı sizce tesadüf olabilir mi?

Sayın Faik Öztrak, Tanrıkulu’nun bu çıkışını eleştirdi, “Türk Silahlı Kuvvetleri gözbebeğimizdir” dedi, ancak Tanrıkulu’nun açıklamaları kaldı zihinlerde.

Yani demem o ki, Tanrıkulu hizmet ettiği yere hizmetini yaptı ve amacına ulaştı. “Aklın başına hala gelmedi mi CHP” diye sorarken şunu demek istiyorum;

Siz kazanacağınız son genel seçimi işte bunun gibi (Sezgin Tanrıkulu) adamlar yüzünden kaybettiniz. Terör sevicileri, terör örgütlerinin açık açık propagandasını yapan bu tipler, CHP’nin kuyusunu kazarken, AK Parti’nin ekmeğine de yağ sürüyor.

CHP’ye Kürt partisi, Alevi partisi diye yakıştırmalar yapılırken, tüm bu gelişmeler doğru olmasa bile Sezgin Tanrıkulu gibi adamların yarattığı algıyla doğrulanıyor.

Tanrıkulu hakkında soruşturma açıldı. Ceza alır mı almaz mı bilemem. Buna hukuk karar verecek. Bildiğim tek şey; Sayın CHP yetkilileri, “Kürt oylarını alacağım” diye, cumhuriyetin ilk ve kurucu partisini harcamayın. Kaldı ki, Kürtler size oy vermiyor, anlayın artık..

Özününe dönün, Mustafa Kemal Atatürk çizgisine gelin artık..
fixed-whatsapp-icon