Sadi ÖZTEKİN

Sadi ÖZTEKİN

7 Yazı

BAYRAMA GİRERKEN

Merhaba sevgili okurlar. Kurban Bayramı’na Pandemi eşliğinde giriyoruz. Böyle bir ortamda eş-dost bir araya geldiğimizde genel olarak konuşulacak konulardan biri maske ya da salgın ise, diğeri de Lise ve Üniversite tercihleri olacak. Tercihlerle ilgili düşüncelerimi geçen yazımızda ele almıştım

Bu yazımızda ise Pandemiyi ve bu salgına karşı alınan önlemleri konuşalım istiyorum. Çünkü 13 Mart’ta eğitime verdiğimiz arayı 31 Ağustos’ta sonlandırmak isteyen devletimize halk olarak ne kadar destek verirsek o kadar rahat edeceğiz. İnşallah salgınla ilgili vaka ve ölüm sayıları azalır da ülke olarak normal hayatımıza döneriz. Böylece hedeflendiği gibi 31 Ağustos’ta okullarımızı yüz yüze eğitime açarız. Çünkü biz eğitimciler öğrencilerimizi, öğrenciler de okulları ve öğretmenlerini çok özlediler. Daha da önemlisi “Yüz yüze Eğitimin yerini “Uzaktan Eğitim” hiçbir şekilde tutmuyor. Eğer çocuklarımızı ve kendimizi çok seviyorsak lütfen üç kurala (maske-mesafe-hijyen kuralına) mutlaka uyalım da okullarımız zamanında açılsın. İnanın okullar açılıp normal eğitim-öğretim hayatına başlarsak bundan en çok veliler memnun olacak.

Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, hepinize sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.  Tüm sevdiklerinizle beraber sağlık ve mutluluk içinde geçireceğiniz nice bayramlar diliyorum.

Sadi Öztekin DOSTEK Koleji Müdürü

fixed-whatsapp-icon