EKONOMİ

DENİZLİLİ FİRMADAN DİJİTALLEŞME ATAĞI

DENİZLİLİ FİRMADAN DİJİTALLEŞME ATAĞI
Aydem Perakende A.Ş Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, Denizli Metropol ekranında AYDEM’in 2021’deki dijitalleşme atağı ile ilgili planlarını canlı yayında anlattı.

ÖZEL HABER
Aydem Perakende A.Ş Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, DESİAD’ın katkılarıyla Denizli Metropol işbirliğinde Metropol ekranında yayınlanan Anadolu’nun ilk 500’ünde 23 Denizlili var programına katıldı ve şirketin 2021 yılı planlarını anlattı.

Aydem Perakende A.Ş Genel Müdürü Çağdaş Demirağ “İş yapma biçimi tüm dünyada değişti. Bizim sektörde de bu değişimi yaşıyoruz. Pandeminin etkisi büyük bu değişimde. Yedi sekiz yıllık sürecek bir dijitalleşme süreci başladı. Biz gelecekle ilgili planlarımızı dijitalleşme üzerine kurduk. Önümüzdeki yıllarda klasik çalışma sistemimizi revize ederek, dijital alanlara kaydırmayı planlıyoruz. Bununla ilgili kararlar alındı ve gerekli adımlar atıldı. Yatırımlarımızı da yaptık. Önümüzdeki günler ne gösterecek bilmiyorum ama biz krizleri yönetmeye alışık bir firma ve profesyonel kadromuz var. Gelecekte tamamen dijitalleşen bir firma olacağımızı söyleyebilirim” dedi.



2020’ye planlarını yaparak başladıklarını ancak pandeminin beklemedikleri bir gelişme olduğuna vurgu yapan Demirağ “Her şeye rağmen 2020’de planladığımız hedeflere ulaşarak yılı kapattık. 2021’de ise pandemi nedeniyle 2020’de yapamadığımız bazı projeleri yapmak istiyoruz.  Bu 2021 yılına tabi yük bindirmiş oldu. 2021 yılının 2020’den çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Plan ve projelerimiz bu yönde. 2021 yılının ilk üç ayında dijitalleşmenin de etkisiyle sektörde ilk olarak bir yapay zekanın olduğu otomatik olarak anlamlı cevaplar veren bir whatsapp uygulamasını devreye soktuk. Ayrıca abonelerin tüm işlerini online yapacakları bir sistemi de devreye alıyoruz” diye konuştu.

AYDEM PERAKENDE A.Ş GENEL MÜDÜRÜ ÇAĞDAŞ DEMİRAĞ’IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon