EKONOMİ

O FİRMA 2021’DE YENİ AKARYAKIT İSTASYONLARI AÇACAK

O FİRMA 2021’DE YENİ AKARYAKIT İSTASYONLARI AÇACAK
Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin, Denizli Metropol ekranında şirketin gelecek planlarını canlı yayında anlattı.

ÖZEL HABER
Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin, DESİAD’ın katkılarıyla Denizli Metropol işbirliğinde Metropol ekranında yayınlanan Anadolu’nun ilk 500’ünde 23 Denizlili var programına katıldı ve şirketin gelecek planlarını anlattı.



Mersin “Türkiye ekonomisi biliyorsunuz ki, son 10 senede inişler çıkışlarla dolu geçti. Yine 2020 yılı pandemi ile başlayan bir yıl oldu. Ekonomiyi etkileyen farklı siyasi durumlar oldu. Tabi ki gelecek planlarımızı yapıyoruz. Türkiye’de gelecek planlarımızı yapmak bazen ay içinde bazen yıl içerisinde değiştirebiliyor. Öncelikle var olan şirketleri büyütmek amacımız. 10 yıl çok iyi bir şirket olabilirsiniz ama 11. Yılında o şirket itibarını kaybettiyse bence yapılan sıralamalardan cirolardan daha önemli. Öncelikle ayağı yere sağlam basan itibarlı şirketler bırakmak. Tabi ki yatırım fırsatlarını kolluyoruz… O kolladığımız fırsatlar geldikçe 2021 yılı içerisinde akaryakıt istasyonları açmayı planlıyoruz. 2020 yılında İstanbul’da bir akaryakıt istasyonu açtık. Cirolarımızı arttırmayı hedefliyoruz. Planlarımız içinde büyümek var, geriye gitmek kesinlikle yok” diye konuştu.  

SADIK GRUBU YÖNETİM KURULU BAŞKANI TURGAY MERSİN’İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon