Rasim RASTA

Rasim RASTA

94 Yazı

YAZI ÇAPKINI (PAÜ MYO SEKRETERİ KORONAYA MI, YÖNETSEL İHMALE Mİ KURBAN OLDU?)

AYNI ZAMANDA TÜRK EĞİTİM-SEN ŞUBE YÖNETİCİSİ OLAN NURETTİN DÜZENLİ’NİN KRONİK HASTALIĞINA RAĞMEN GÖREVE ÇAĞRILDIĞI İDDİA EDİLDİ…


Covid-19 nedeniyle bir süredir yoğun bakımda tedavisi süren Pamukkale Üniversitesi Bozkurt Meslek Yüksekokulu Sekreteri Nurettin Düzenli, hayatını kaybetti. Aynı zamanda Türk Eğitim-Sen Şube yöneticisi de olan Düzenli’nin kronik hastalığına rağmen üniversite ve okul yönetimi tarafından göreve çağrıldığı iddia edildi.



Pamukkale Üniversitesi’nde 24 yıldır çeşitli birimlerde çalışan ve son görev yeri olan Bozkurt Meslek Yüksekokulu’nda Sekreter olarak çalışan 51 yaşındaki Nurettin Düzenli, bir süre önce koronavirüse yakalandı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde yaklaşık 10 gündür tedavi gören Nurettin Düzenli, 9 Nisan Cuma akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Düzenli’nin ölümü Akademi ve Türk Eğitim Sen camiasında büyük üzüntüye neden oldu.



Öte yandan Pamukkale Üniversitesi Bozkurt Meslek Yüksekokulu’nda 6 kişinin daha koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Koronaya yakalanarak yaşamını yitiren Pamukkale Üniversitesi Bozkurt Meslek Yüksekokulu Sekreteri Nurettin Düzenli’nin kronik hastalıklarının bulunduğu için, “idari izinli” olması gerektiği, ancak Pamukkale Üniversitesi Yönetiminin Düzenli’ye görevine devam etmesi konusunda ısrarcı davrandığı ve izin vermediği de iddia edildi.



fixed-whatsapp-icon