• |  
  • USD 41.92
  •  
  • EUR 49.05
  •  
Rasim RASTA

Rasim RASTA

126 Yazı

AK PARTİ DÜĞÜNDE BULUŞACAK, CHP BAŞKANINA ‘KOORDİNATÖR’ BASKISI, GENEL BAŞKAN DENİZLİ’YE GELİYOR


AK PARTİ MESLEKTAŞIMIZ KULİLAY DEMİR'İN DÜĞÜNÜNDE BİR ARAYA GELİRKEN, CHP'DEN BİR HEYET ANKARA YOLCUSU.. ÜMİT ÖZDAĞ, CUMARTESİ GÜNÜ DENİZLİ'DE SEMPOZYUM DA KONUŞACAK.


Ak Parti, 17 Ekim Cuma günü yapılacak düğünde bir araya gelecek. CHP kanadında ise, İl Başkanı’na, ilçe koordinatörleriyle ilgili ilçelerden baskı gelmeye başladı.
Denizli siyaseti hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Hafta sonu hareketlilik sürecek.
Yazıma AK Parti’den başlıyorum. AK Parti teşkilatı, yarın (Cuma) Deda Düğün Salonları’nda yapılacak düğünde bir araya gelecek.
İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun bir süredir danışmanlığını yapan meslektaşımız gazeteci Kubilay Demir, Şeyma Çölgeçen ile dünya evine girecek. Şeyma ile Kubilay’ın düğünü Deda Düğün Salonları Salon 1’de yapılacak. Düğün saat 20.00’de başlayacak, 20.30 ise, nikah kıyılacak.
Düğünde damat beyin nikah şahidi Muhammet Subaşıoğlu olacak. Diğer şahitlerin kim olacağını şimdilik bilmiyoruz. Bildiğimiz şu; Bu düğün AK Parti teşkilatlarını bir araya getirecek. Kubilay’ın düğünün de partililer kucaklaşıp, genç çiftin mutluluğuna ortak olacaklar.

HORZUM’A KOORDİNATÖR BASKISI VAR

CHP ilçe teşkilatları ve ilçe belediyelerinde bir süredir koordinatör rahatsızlığı yaşanıyor. Son olarak Çal ilçesinde seçimi kaybetmiş eski ilçe başkanının bölge koordinatörü olarak atanması tepkileri daha da arttırdı.
CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, her ne kadar “Bu tasarruf büyükşehir belediyesinin” dese  de, ilçe örgütleri geri adım atmıyor. Koordinatörlerin, CHP  ilçe başkanlıkları ile belediyelerin koordinasyonunu bozduğunu ileri sürüyor.
Denizli’den bazı ilçe yöneticileri, il Başkanı Ali Osman Horzum ile birlikte önümüzdeki günlerde Ankara’ya gidiyor. Koordinatör sorunu Ankara’da da gündeme gelecek.

ÜMİT ÖZDAĞ GELİYOR

Türk siyasetinin renkli simalarından Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Ümit Özdağ, 18 Ekim Cumartesi günü Denizli’de olacak.
Özdağ, partisinin il başkanlığının açılış programına katılacak. Açılış ise, saat 12.00’de yapılacak. Açılışta davetlilere pilav ikramı yapılacak.
Prof.Dr.Özdağ, saat 15.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan sempozyuma katılacak. Özdağ, emekli tümgeneral Cihat Yaycı ile birlikte “TBMM’nde Öcalan Komisyonu ne yapıyor?” başlıklı sempozyumda konuşacak. Sempozyuma ilginin yoğun olması bekleniyor.




 
fixed-whatsapp-icon