Rasim RASTA

Rasim RASTA

94 Yazı

(YAZI ÇAPKINI) CHP DENİZLİ’NİN PATRONU ARTIK ŞENİZ DOĞAN!

CHP Merkezefendi ilçe başkanı; 15 Aralık 2019’da Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın desteklediği isim yani Ali Osman Horzum seçildi.

CHP Denizli İl Başkanlığını 16 Şubat 2020’de yine Şeniz Doğan’ın istediği isim, Bülent Nuri Çavuşoğlu kazandı. Çavuşoğlu “vekil adaylığı” için istifa edince onun yerine gelen İl Başkanı da (4 Şubat 2023 tarihinde) gene Doğan’ın istediği isim, Ali Osman Horzum oldu. CHP Merkezefendi’nin yeni İlçe Başkanı ise 18 Şubat’ta Başkan Doğan’ın istediği isim, eski Baro Başkanı (ve eski CHP İl Sekreteri) Müjdat İlhan olarak belirlendi.



CHP DENİZLİ’DE “DEVİR BU EKİBİN DEVRİ!”
“Denizli CHP’nin akil isimlerinden Avukat Ömer Naci Yağcı, CHP’li İşadamı Mehmet Boyar, CHP Denizli’nin çiçeği burnunda İl Başkanı Ali Osman Horzum ve yine CHP Merkezefendi’nin çiçeği burnunda ilçe başkanı eski baro başkanı Müjdat İlhan, eski CHP Denizli İl Başkanı ve şimdi milletvekili aday adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, eski baro başkanı ve şimdi CHP milletvekili aday adayı Adil Demir ile CHP Yöneticisi Bilal Duran..” Bu isimleri günlerdir “Denizli’nin geleceği bu fotoğrafta” diye verdiğimiz kadrajda konu ediyor ve gösteriyoruz. Neden mi? Çünkü bu isimler (CHP’nin ağır topları Adnan Keskin ve Ali Marım’ı da atlamadan) Denizli CHP’nin son 25-30 yılına damga vuran politik aktörlerdir de ondan.



Evet, bu ekibe 10-12 yıl önce bir isim daha katıldı. Şeniz Doğan.. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan 31 Mart öncesi yola çıkarken, O’nu en çok yüreklendiren siyasi aktörlerin başında da yine bu yukarıdaki fotoğrafta saydığımız CHP’li isimler geliyordu. “Hadi bizim gız, başarırsın!” diyenler de yine onlar oldu. Kısacası Başkan Doğan böylesine bir aidiyetten, sosyal demokrat-devrimci bir ekip geleneğinden ve siyasi temelden geliyordu. (İşte bu fotoğraf bunun için önemli)



İşte bu ekip Şeniz Doğan’ın 31 Mart 2019’da Merkezefendi Belediye Başkanı seçilmesi için canla başla çalıştı ve destek verdi. “Şeniz Başkan bu ekiple, bu ekipteki isimlerde Şeniz Doğan’la” Denizli CHP’nin geleceği oldular. (Bu iddianın sağlaması da bu isimlerin Denizli CHP’de aldıkları görevlerdir) Şimdilerde de aynı ekip “siyasi çevrelerde ve Denizli kamuoyunda Şeniz Doğan’ın Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı’nı konuşuyor ve tartışıyor.” Eee, bu durumda CHP Denizli’nin Patronu kimdir sizce?



BU EKİPTE POLİTİK ÇALIŞMA
VE PLANLAMA HİÇ BİTMEZ…
NOT; Burada bu ekiple ilgili yapacağımız şu siyasi saptama yerinde ve uygun olacaktır. “Geniş kitle içinde, dar kadro çalışması” ile ön olana çıkması ve birebir siyasi ilişkide usta olmaları. Bu evrensel siyasi strateji her daim etkili ve sonuç alıcı bir yöntem olmuştur. Evet, bu ekibin şu sıralar Şeniz Başkan’ın 2024 yerel seçimlerinde Büyükşehir adaylığı dışında kafa yordukları bir önemli gündem maddesi daha var. (Dahası da vardır mutlaka..) Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Adil Demir’in “Ankara Yolunda CHP Denizli Milletvekili Adayları” olarak listede yer almaları…

YARIN; VALİ ATİK VE BAŞKAN ZOLAN FELAKET BÖLGESİNDE “DEPREM MESAİSİNDE”
fixed-whatsapp-icon