Rasim RASTA

Rasim RASTA

94 Yazı

(YAZI ÇAPKINI) BAŞKANLAR “ZOLAN HARİÇ” KORONA

BAŞKAN DOĞAN ATLATTI, ŞİMDİ BAŞKAN ÖRKİ KORONA. OSMAN ZOLAN’IN İSE MAŞALLAHI VAR…

Önce CHP’li Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan koronaya yakalandı. Ve kazasız belasız atlattı. Şimdi ise yine Denizli’nin büyük ilçelerinden Pamukkale’nin AK Partili Belediye Başkanı Avni Örki korona. Peki, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan! Başkan Zolan bildiğimiz kadarıyla korona dönemini şu ana kadar pandemiye yakalanmadan geçiren ender başkanlardan. Ve O’nun için “Başkan Zolan’ın maşallahı var! Nazar değmesin” diyenlerin sayısı bir hayli fazla.




EŞİ DOKTOR AMA KORONA’DAN KORUNAMADI
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin Korona testi pozitif çıktı. Örki koronayı atlatmak için izolasyon dönemi yaşıyor. Başkan Örki’nin eşi bir tıp doktoru. İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Dr. Nur Örki. Yani; Avni Örki’nin eşi Doktor ama O da Kovid-19’dan korunamadı. Sayın Başkanın da Şeniz Doğan ve diğer Denizlili Başkanlar gibi koronayı bir an önce atlatmasını diliyoruz.



MEHMET ÖZSOY VE
AİLESİ DE KORONA
Denizlispor eski Başkanı Mehmet Özsoy ve Ailesi koronaya yakalandı. Ve  şu sıralar korona karantinası günleri geçiriyor. Özsoy bugünlerde küme düşme potasından bir türlü çıkamayan çok sevdiği Denizlispor’a mı üzülsün, ailecek koronaya yakalanmalarına mı? Pek bilemiyor.

fixed-whatsapp-icon