Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

465 Yazı

(EKOPOLİTİK) BAŞER VE PEKDEMİR SON DÜZLÜĞE İDDİALI GİRDİ!

Yerel yönetim seçimlerine çok kısa bir zaman kaldı.



Siyasi Partiler ve adayları seçim öncesi son düzlüğe girerken, Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, yarışta öne geçtiklerini ve sandıkta iddialı olduklarını söylediler.





BAŞER’DEN FİNAL MİTİNGİ!
Cumhur İttifakı Merkezefendi Başkan Adayı Ekrem Başer çok hareketli ve dinamik bir propaganda döneminin ardından “son mahalle buluşmasını” geleneksel olarak baba ocağı Göveçlik’te yapıyor. Teravih namazı sonrası Göveçlik Kapalı Pazar Yeri’nde başlayacak olan mahalle buluşmasına adeta bir miting gibi hazırlık yapıldığı gözleniyor.





Buluşmaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman olan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ile Ak Parti Denizli Kurmaylarının tam kadro katılması bekleniyor.





Büyük ve coşkulu bir kalabalığın toplandığı mahalle buluşmasında; “Biz bu seçimi aldık. Merkezefendi’de gerçek belediyecilik 1 Nisan sabahı başlayacak!” mesajları verildi. 



İPİ BİZ GÖĞÜSLEYECEĞİZ
Evet, Mahalli İdareler Seçimleri’nde seçmenlerin sandık başına gitmesine saatler kaldı. Büyük rekabetin yaşandığı Denizli’nin en büyük iki ilçesi Pamukkale ve Merkezefendi’de Cumhur İttifakı’nın Ak Partili adayları iddialı olduklarını kaydetti.



Pamukkale Belediye Başkan adayı Halil Pekdemir ve Merkezefendi Başkan Adayı Ekrem Başer, “İpi biz göğüsleyeceğiz. Gerçek belediyecilik dönemine çok az kaldı” dediler.


 
PEKDEMİR; “MUHALEFET BİRBİRİNE RAKİP”
Daha önce ilçede seçimlere katılım oranının yüzde 91 olduğunu hatırlatan Pekdemir bu seçimde de katılımın yüksek olmasını beklediğini kaydetti. 



Seçim süreci boyunca sadece AK Partili ve MHP’li seçmenlere değil tüm siyasi partilere yönelik ikna çalışmaları yürüttüklerini kaydeden Pekdemir, projelerinin halkta karşılık bulduğunu, geri dönüşlerden memnun olduklarını kaydetti. Pekdemir’in seçim koordinasyon merkezinden yapılan değerlendirmede, Pekdemir’in en önemli avantajlarından birinin daha önce ittifak olarak seçime katılan partilerin birbirileri ile rekabet halinde olmaları gösterildi.



BAŞER’DEN BELEDİYE ÇALIŞANLARA SÖZ;
AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Başer, belediye çalışanlarına söz verdi; “Hiçbiriniz işinizden olmayacaksınız. Hak ettiğinizi fazlasıyla alacaksınız” dedi. Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, son yayınladığı video ile Merkezefendi Belediye çalışanlarına seslendi.



“BELEDİYE EMEKÇİSİ HAK ETTİĞİNİ ALACAK!”
Seçimlere 2 gün kala paylaşılan videoda “Belediyenin çok değerli emekçisi” diyerek sözlerine başlayan Başer, göreve geldiklerinde belediye çalışanlarından hiç birinin işsiz kalmayacağını dile getirdi. Başer videoda şu ifadeleri kullandı: “Belediyenin çok değerli emekçisi. Seçim sürecinde son günlere girmiş bulunuyoruz. Belediye Başkanı olduğumuzda gönül rahatlığıyla söylemek isterim ki, hiç biriniz işinizden olmayacaksınız. Hak ettiğinizi fazlasıyla alacaksınız. Bu vesileyle sizleri saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.”
fixed-whatsapp-icon