SPOR

YUKATEL PAMUKKALE SAĞIRLAR SPOR KULÜBÜ’NDE MİLLİ GURUR

YUKATEL PAMUKKALE SAĞIRLAR SPOR KULÜBÜ’NDE MİLLİ GURUR
Japonya’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda İşitme Engelliler Erkek Milli Takımı Şampiyon, Kadın Milli Takımı Dünya 4’ncüsü oldu… Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübü’nden 4 oyuncu bu büyük başarıya katkı yaptı…

HABER MERKEZİ
Japonya'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden İşitme Engelliler Erkek Milli Takımımız büyük bir başarıya imza atarak Dünya şampiyonu oldu. Millilerimiz, final müsabakasında karşılaştığı İtalya'yı 25-18, 25-13 ve 25-22'lik setlerle 3-0 mağlup etti.



İşitme Engelliler Kadın Milli Takımımız, Japonya’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda üçüncülük maçında Ukrayna ile karşı karşıya geldi. Milliler, rakibine 25-27, 25-23, 25-18 ve 25-20’lik setlerle 3-1 mağlup oldu. Millilerimiz, bu sonuçla organizasyonu Dünya 4’ncüsü olarak tamamladı.



Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada “İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımımız Dünya Şampiyonu!  Final maçında İtalya’yı 3-0 mağlup ederek Dünya Şampiyonu olan Erkek Milli Takımımızı ve Dünya Dördüncüsü olan Kadın Milli Takımımızı tebrik ederiz” denildi.



İşitme Engelliler Erkek Milli Takımı’nda Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübü’nden Milli Sporcu Cevat Şimşek, Kadir Akyıldız ve Furkan Genç, Kadın Milli Takımı’nda ise Milli Sporcu Fikriye Hülür görev yapıyor.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon