Denizli’nin sultanları Fenerbahçe’yi ezerken, Büyükşehir Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun maçtan sonraki büyük sevinci dikkat çekti..
(METROPOL HABER)
Denizli’nin Sultanları, yeni sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Arabica Coffee House Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin ilk haftasında sahasında ağırladığı Fenerbahçe Medicana’yı 3-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.
Tribünleri dolduran Denizlili taraftarların büyük desteğiyle rakibine set vermeyen Denizli Büyükşehir Belediyespor, güçlü rakibi karşısında aldığı net galibiyetle dikkat çekti.
Karşılaşmayı tribünden takip eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise maçın ardından büyük sevinç yaşadı. Çavuşoğlu’nun galibiyet sonrası dakikalarca gülümsemesi ve mutluluğu objektiflere yansıdı.
Galibiyetin ardından konuşan Çavuşoğlu, kadın voleybol takımını tebrik ederek, “Yeni sezonun ilk haftasında, kendi sahamızda Fenerbahçe Medicana’yı konuk ettik. Tribünleri dolduran taraftarımızın desteğiyle sahadan 3-0’lık net bir galibiyetle ayrılarak sezona muhteşem bir başlangıç yaptık! Emeğiniz, mücadeleniz ve bu güzel galibiyetiniz için tebrikler Denizli’nin Sultanları! Bu sezon hep birlikte daha nice zaferlere” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyespor’un 3-0’lık Fenerbahçe Medicana galibiyeti, hem takımda hem de tribünlerde büyük coşku yarattı. Çavuşoğlu’nun maç sonundaki neşeli görüntüleri ise galibiyet sevincinin adeta fotoğrafı oldu.
0 Yorum