EKONOMİ

NU TEKNOLOJİ KARADAĞ'DAKİ 5 MİLYON EURO’LUK YATIRIM İÇİN AKGÜN ELEKTRİK MÜHENDİSLİK’LE ANLAŞTI

NU TEKNOLOJİ KARADAĞ'DAKİ 5 MİLYON EURO’LUK YATIRIM İÇİN AKGÜN ELEKTRİK MÜHENDİSLİK’LE ANLAŞTI
Nu Teknoloji, Karadağ'da 5 milyon Euro değerinde yeni bir yatırım için kolları sıvadı. Nu Teknoloji, projenin elektrik ve mühendislik işleri için Akgün Elektrik Mühendislik ile anlaşma yaptı.

HABER MERKEZİ
Türk enerji ve teknoloji sektörünün önde gelen şirketlerinden Nu Teknoloji, Karadağ'da 5 milyon Euro'luk önemli bir yatırıma imza attı. Bu kapsamlı proje, Tuzi ve Niksic bölgelerinde toplam 6,6 MW kapasiteli iki güneş enerjisi santralinin kurulmasını sağlayacak. Proje, Karadağ'da yenilenebilir enerji alanında önemli bir adım olarak kabul ediliyor.


 
Karadağ basını önünde düzenlenen törene Nu Teknoloji CEO'su Erkut Alkaya ve Akgün Elektrik Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akgün katıldı. Törende konuşan Nu Teknoloji CEO'su Erkut Alkaya, Karadağ'daki yatırımlarının devam edeceğini belirterek, "Akgün Elektrik Mühendislik'in güvenilirliğine inanıyor ve bu önemli proje için tanıdığımız bir firma ile çalışmayı tercih ediyoruz" dedi. Alkaya, "Karadağ'da yenilenebilir enerji projelerine yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bu projeler hem bölge ekonomisine hem de çevreye büyük katkı sağlayacaktır. Bu projede Akgün Elektrik Mühendislik ile çalışmak bizim için büyük bir mutluluk" diyerek gelecekteki yatırımların sinyallerini verdi.



Akgün Elektrik Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akgün ise "Nu Teknoloji'nin büyük yatırımının anahtar teslim operasyonlarını gerçekleştiriyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu fırsatla Türkiye'de olduğu gibi Karadağ'da da tercih edilen ve bilinen bir marka olmayı hedefliyoruz" dedi.Nu Teknoloji tarafından başlatılan bu projede güneş enerjisi santralleri kurulacak. Projenin elektrik ve mühendislik işlerini üstlenmek üzere Türkiye'nin önde gelen firmalarından Akgün Elektrik Mühendislik ile anlaşmaya varıldı. Nu Teknoloji, bu önemli projede Akgün Elektrik Mühendislik'in uzmanlığından yararlanarak kaliteli ve güvenilir bir çözüm sunmayı hedefliyor. Bu yatırım, Karadağ'ın sadece enerji sektöründe değil, aynı zamanda ekonomik kalkınmasında da çok önemli bir rol oynayacak. Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı, çevre dostu enerji çözümleri sunarken Karadağ'ın enerji bağımsızlığını da artıracak.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon