EKONOMİ

MÜSİAD DENİZLİ'DEN MÜSİAD NİĞDE ŞUBE’YE ZİYARET

MÜSİAD DENİZLİ'DEN MÜSİAD NİĞDE ŞUBE’YE ZİYARET
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı, yönetim kurulu üyeleriyle MÜSİAD Niğde Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Boyacı, Denizli’de hayata geçirdikleri sosyal ve kültürel çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri, şube ziyaretleri kapsamında MÜSİAD Niğde Şubesi’ni ziyaret etti. MÜSİAD Niğde Şube Başkanı Hüsamettin Gümüştepe ile bir araya gelen Başkan Boyacı, Denizli’de hayata geçirdikleri sosyal ve kültürel çalışmalarla ilgili bilgi verdi.



Denizli’de nitelikli üye sayısının arttırılması için çalışmalar yaptıklarını, MÜSİAD Karz-ı Hasen Sandığını güçlendirmek için girişimler içinde olduklarını anlatan Başkan Boyacı “MÜSİAD Denizli şubesi olarak en büyük hayalimiz olan MÜSİAD Bilim Merkezi ve Şube Binası yapımını da başladık. Temel atma törenimizi MÜSİAD Genel Başkanımız Mahmut Asmalı ve Denizli protokolünün katılımıyla yaptık. İnşat çalışmamız hızla devam ediyor. Üye ziyaretlerimizi, şube ziyaretlerimizi de belirlediğimiz bir program dahilinde yapmaya devam ediyoruz. Üyelerimiz arasında ticaretin daha geliştirilmesi, diğer şubelerle birlikte ortak projeler yapılması için istişareye önem veriyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Niğde’ de MÜSİAD üyelerimizle birlikteyiz. Ev sahipliği için MÜSİAD Niğde Şube Başkanımız Hüsamettin Gümüştepe ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Hep birlikte çok daha güzel işler yapabiliriz” dedi.



Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde bulunan şehit Ömer Halisdemir’in kabrini de ziyaret ettiler.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon