EKONOMİ

YENİ YATIRIMLARLA YÜKSELEN ÇARDAK OSB’DE SON DURUM NE?

YENİ YATIRIMLARLA YÜKSELEN ÇARDAK OSB’DE SON DURUM NE?
Çardak Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Okan Konyalıoğlu, Denizli Metropol’e özel, Çardak OSB’deki son durumla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Konyalıoğlu “Her geçen gün inşaat sayısı artıyor. Her tarafta iş makinaları çalışıyor. Bir şantiye ortamı var. Hoşumuza giden bir süreç var” diye konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Çardak Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Okan Konyalıoğlu, Denizli Metropol’e Çardak Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

OKAN KONYALIOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Konyalıoğlu “Denizli Çardak OSB’de şu an aktif olarak birçok firmanın yatırımları sürüyor. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Her geçen gün inşaat sayısı artıyor. Bir şantiye ortamı var. Hoşumuza giden bir süreç var. Her tarafta iş makinaları çalışıyor.  Yol haritamıza göre, 2022 yılı içinde Çardak OSB Arıtma Tesisi inşaatına başlayacağız. Ayrıca Çardak OSB idare binamızı da yine 2022 yılı içinde yapacağız. Ekibimizi genişletiyoruz. Yönetimimizin fiziki yapılanmasını da Çardak OSB’ye alacağız. Herkesin yatırım iştahı yerinde. Çardak OSB için 2022 yılının 2020 ve 2021 yılında olduğu gibi yine iyi geçeceğini düşünüyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon