• |  
  • USD 49.44
  •  
  • EUR 55.29
  •  
SPOR

21 HOROZ, ÇAL GARASI’NIN BAŞARISI İÇİN TER DÖKECEK

21 HOROZ, ÇAL GARASI’NIN BAŞARISI İÇİN TER DÖKECEK

Çal Belediyespor, Profesyonel Lige Geçiş Ligi’nde Denizli’yi temsil etmeye hazırlanıyor. Kadronun büyük bölümünü Denizlispor kökenli futbolcuların oluşturduğu takımda, 17 futbolcu ve 4 teknik ekip üyesi olmak üzere 21 Horoz, Çal Garası’nın başarısı için mücadele edecek.
 
(METROPOL HABER)
Profesyonel Lige Geçiş Ligi’nde bu sezon Denizli’yi temsil edecek olan Çal Belediyespor, yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Kadrosunun büyük bölümünü Denizlispor altyapısından yetişen ve profesyonel takımında forma giyen isimlerin oluşturduğu Çal Garası, hem Çal’ın hem de Denizli’nin gururu olmak istiyor.

TEKNİK EKİP DE DENİZLİSPOR KÖKENLİ
Çal Belediyespor Teknik Direktörü Kürşat Taş, uzun yıllar Denizlispor’un altyapısında ve profesyonel takımında görev yaptı. Kaleci antrenörü Ergin Duru da uzun yıllar Denizlispor forması giydi ve Çal Belediyespor’un da kalesini korudu. Teknik ekipteki yardımcı antrenörler de Denizlispor kökenli isimlerden oluşuyor.
Takım kaptanı Şevki Çınar da Denizlispor altyapısında yetişerek uzun yıllar profesyonel liglerde forma giydi. Şevki ile birlikte tam 16 futbolcu daha Denizli kökenli.
“DENİZLİSPOR KÜLLERİNDEN DOĞACAK”
Çal Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu İlhan Üşür, transfer çalışmalarında öncelikle Denizli’nin evlatlarına yöneldiklerini belirterek, “Transferde mümkün olduğu kadar Denizli’nin evlatlarını almaya çalıştık. 17 futbolcu ve 4 teknik kadro üyesi olmak üzere takımımızda 21 Horoz var. Denizlispor bizim gururumuz. Kötü günler yaşıyorlar. Ümit ediyoruz ki tüm Denizli’nin gayretleriyle Denizlispor bir gün toparlanacak, küllerinden yeniden doğacak ve Süper Lig’i görecektir” dedi.
İLK MAÇ PAZAR GÜNÜ ÇAL’DA
Teknik Direktör Kürşat Taş, ligin ilk maçında sahalarında Marmaris Belediyespor’u ağırlayacaklarını belirterek tüm Çallıları karşılaşmaya davet etti.
Taş, “Pazar günü ligin ilk maçında sahamızda Marmaris Belediyespor ile oynayacağız. Saat 14.00’te Çal’da oynanacak maça Çal’da doğan, Çal’da doyan ve ‘Çallıyım’ diyen herkesi bekliyoruz. Bu ligde Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız” diye  konuştu.
Çal Belediyespor, sezonun ilk maçında taraftarının desteğini arkasına alarak lige galibiyetle başlamayı hedefliyor.


 
FERAH IŞIK

FERAH IŞIK

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon