EKONOMİ

TÜRKİYE’DE EN ÇOK WEB SİTESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPAN 3. VERİ MERKEZİ DENİZLİ’DE

TÜRKİYE’DE EN ÇOK WEB SİTESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPAN 3. VERİ MERKEZİ DENİZLİ’DE
Denizli Metropol’de Metropol Meydanı programına katılan Netinternet Bilişim Teknolojileri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Makal firma ve çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Makal “Türkiye’de en çok web sitesine ev sahipliği yapan 3. veri merkezi konumundayız” dedi.

ÖZEL HABER
Denizli Metropol’de Pamukkale Teknokent’ten yapılan yayında Metropol Meydanı programına katılan Netinternet Bilişim Teknolojileri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Makal firma ve çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

OSMAN MAKAL'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Makal “Biz ticari bir veri merkeziyiz. Ancak teknoloji kimliğimiz daha çok ön plana çıkıyor. Firmamız 2006 yılında Denizli’de kuruldu. 16 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Teknokent’in kurulmasıyla 2011 yılında veri merkezi yatırımını burada yaptık. Veri merkezleri 30-40 bin metrekarelik devasa alanlar ama bizimki Ar-Ge üzerine çalışma olduğundan dolayı daha butik bir alanda faaliyet gösteriyoruz. Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu tarafından yetkilendirilmiş internet servis sağlayıcı ve sabit telefon operatörlüğü yetki belgelerimiz var. IP aralığında Türkiye’de en çok web sitesine ev sahipliği yapan 3. veri merkeziyiz. Kabaca girdiğiniz her 5 siteden birisini biz butik tesisimizde çalıştırıyoruz. Siber güvenlik üzerine ve sanallaştırma orkestrasyon sistemleri üzerine enerji otomasyon sistemleri üzerine çalışıyoruz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon