Denizli’de büyükşehir ve bir çok ilçe belediye başkanı Yeni Parti’ye geçtikten sonra sessiz kalan Şeniz Doğan, Yeni Parti’ye geçtiğini açıkladı.
(METROPOL HABER)
Denizli siyasetinde dengeleri değiştirecek önemli bir gelişme yaşandı. CHP’den Belediye Başkanı seçilen ve iki dönemdir Merkezefendi Belediye Başkanlığı görevini yürüten Şeniz Doğan, sonunda kararını verdi ve Yeni Parti’ye geçtiğini açıkladı.
Bugün yapıla Belediye Meclis toplantısına katılmayan Doğan, “Yeni Parti’ye geçtim, CHP’den istifa ettim. Hayırlı olsun” dedi.
Doğan’ın parti değiştirmesi, yalnızca Merkezefendi’de değil, Denizli siyasetinde de yeni bir dönemin kapısını araladı.
Şeniz Doğan'ın Yeni Parti'ye geçmesi, kent siyasetinin en çok konuşulacak konularından oldu.
CHP’den ayrılarak siyasi yoluna Yeni Parti çatısı altında devam etme kararı alan Doğan’ın bu hamlesiyle birlikte, Yeni Parti’nin Denizli’deki yapılanmasının da güç kazanması bekleniyor.
Doğan’ın Yeni Parti’ye geçmesiyle birlikte meclis aritmetiğinin de yeniden şekillenmesi bekleniyor. Özellikle CHP ve bağımsız meclis üyeleri arasında Yeni Parti’ye geçişlerin yaşanabileceği kulislerde konuşuluyor.
0 Yorum