EKONOMİ

MEMLEKETİMİZ İÇİN GÖREVİMİZİ YAPIYORUZ. FUAR BEREKETLİ

MEMLEKETİMİZ İÇİN GÖREVİMİZİ YAPIYORUZ. FUAR BEREKETLİ
İstanbul’da düzenlenen ve hala devam eden Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan Ödel Buldan Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Halis Ödel, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. Ödel “Görevimizi yapıyoruz memleketimiz için. Birçok yabancı müşterimiz fuarda bizi ziyaret ediyor. Yeni müşteriler geliyor. Balkanlardan, Avrupa’dan gelenler var, yerli müşterilerimiz var. Bereketli bir fuar olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Ödel Buldan Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Halis Ödel, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

HALİS ÖDEL'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Ödel “Belki 30-40 yıldır İstanbul’da biz ev tekstili fuarı yapıyoruz. Kendimiz, Taksim’de olgunlaşma enstitüsü vardı Milli Eğitim Bakanlığı’nın orada yıllar önce ben çocukken fuarlar yapardık. Ev tekstili fuarı TÜYAP’ta başlamıştı. Hatta fuarı düzenleyen organizasyon firması bizden ücret bile almamıştı, geleneksel Denizli’den bir firma fuara katılsın anlamında. Bizim son üç aydaki ikinci fuarımız bu. Şubat ayında iplik fuarı vardı. İlk gününde de Rusya – Ukrayna Savaşı çıkmıştı. Onun tesirlerini yaşadık. Aradan üç ay geçti ve savaş devam ediyor. Şimdilerde Rusya, Ukrayna ve Belarus’lu müşterilerimizden savaşı hissediyoruz, öğreniyoruz. İnşallah bugünleri aşacağız ama zor olacak sanırım. Biz sonuç olarak görevimizi yapıyoruz memleketimiz için. Birçok yabancı müşterimiz fuarda bizi ziyaret ediyor. Yeni müşteriler geliyor. Balkanlardan, Avrupa’dan gelenler var, yerli müşterilerimiz var. Bereketli bir fuar olacağını düşünüyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon