EKONOMİ

DENİZLİ; OYUN SEKTÖRÜNDE NE KONUMDA?

DENİZLİ; OYUN SEKTÖRÜNDE NE KONUMDA?
Büyük kitleler için bir oyun geliştirme ekosistemi olan Denizli merkezli Tiplay Studio’nun CEO’su Mehmet Umut Ermeç, Denizli Metropol’e oyun sektörünün hem Türkiye, hem de Denizli’de ne durumda olduğunu açıkladı…

ÖZEL RÖPORTAJ
Türkiye bilişim dünyasındaki oyun sektörü anlamında nerede? Denizli sektörle ilgili nasıl bir gelişim gösteriyor? Tiplay Studio CEO'su ve Kurucu Ortağı Mehmet Umut Ermeç, bu sorulara yanıt verirken, Denizli Metropol’e, Tiplay Studio’nun hedeflerini anlattı.

MEHMET UMUT MERÇ'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Tiplay Studio CEO'su ve Kurucu Ortağı Mehmet Umut Ermeç “Türkiye oyun sektörü inanılmaz bir gelişme içinde. Tahminim bu sektörde Türkiye’de şu an 15 – 20 bin kişi var. Sadece geçtiğimiz yıl birkaç milyar dolar yatırım yaptı Türk oyun şirketleri.  Dünyada kapladığımız alanı da genişletiyoruz. Denizli oyun sektöründe çok iyi bir yerde. Biz Tiplay Studio olarak 64 kişiye istihdam sağlıyoruz. Önümüzdeki süreçte yaptığımız oyunların hem ürün bandını hem de kapladığı alanı genişleterek dünya çapında bir unicorn olmak istiyoruz.  Umarım emin adımlarla ilerler ve bu amacımıza ulaşırız. Özetle çok iyi bir yerde olduğumuzu söyleyebilirim” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon