EKONOMİ

TURİZM SEKTÖRÜNÜN ÖNÜ AÇILMALI

TURİZM SEKTÖRÜNÜN ÖNÜ AÇILMALI
Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Denizli Metropol’de Metropol Meydanı’na katıldı. GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Söke Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Burak Semerci, yeni ekonomi modelini değerlendirirken, ülkenin üretimle çıkışa geçeceğini belirtirken, özellikle bölge için Bodrum – Kuşadası ve Didim üçgeninde turizm sektörünün önünün açılması gerektiğini söyledi.

ÖZEL HABER
Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Metropol Meydanı’na katıldı. Yeni ekonomi modeli, Aydın, Denizli ve Muğla ekonomisi ve GESİFED çalışmalarının konuşulduğu Metropol Meydanı programı Denizli Koleji Konferans Salonu’ndan gerçekleştirilen yayınla Denizli Metropol’de yayınlandı.

GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Söke Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Burak Semerci, yeni ekonomi modelini değerlendirirken, ülkenin üretimle çıkışa geçeceğini belirtirken, özellikle bölge için Bodrum – Kuşadası ve Didim üçgeninde turizm sektörünün önünün açılması gerektiğini söyledi. Semerci “Yeni Ekonomi Modeli açıklandı ama Türkiye üreterek çıkışa geçecektir. Üretim derken, emtia üretimi değil, turizm üretimi başta olmak üzere birçok üretim modeli var. bütün modellerin ana kökünde üretim var. Üreteceksiniz ve son mamule çevirip ihraç edeceksiniz. Aralarında GESİFED Üyelerinin de bulunduğu Bodrum – Kuşadası ve Didim üçgenindeki turizm. sektörünün önünün açılması gerekiyor. İstikrar lazım. Yatırım bekleniyorsa yabancı yatırımcının bu ülkeye güvenmesi gerekiyor. Alınan kararlar istikrar getirmeli ve güven sağlanmalı” diye konuştu.   
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon