HONAZ

HONAZ’DA 22 MAHALLEYE 22 BÜYÜK PROJE

HONAZ’DA 22 MAHALLEYE 22 BÜYÜK PROJE
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 2022 yılına hızlı giriyor. Honaz’da 22 mahalleye 22 büyük proje yapılacak. Projelerin ayrıntılarını Başkan Kepenek Denizli Metropol ekranında anlattı.

ÖZEL HABER
Denizli Metropol’de Metropol Gündemi programına katılan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, yeni projelerini anlattı. Başkan Kepenek 2022 yılında Honaz İlçesi’nin 22 mahallesine 22 büyük proje hedefi ile yola çıktıklarını belirterek projelerini canlı yayında anlattı.



Kepenek “Kocabaş’a okul öncesi için kreş ve anaokulu yapacağız. Bütün mahallelerin kilit parke taşı eksiklerini tamamlayacağız. Sosyal tesislere devam edeceğiz. Karateke, Kızılyer ve Menteşe sosyal tesisleri… Emirazizli’de yine sosyal tesis yapacağız. Kaklık Mahallesi’ne halı saha yapacağız. Honaz Merkezde Ahıska Parkı projemizi hayata geçireceğiz. Yeni iş makineleri alıyoruz mahallelerimize. Sapaca Mahallesi’nde sulama suyu ile ilgili sondaj vuruyoruz. Kocabaş’ta büyük bir park yapıyoruz. Ovacık’a da bir park kazandıracağız. Aşağı Dağdere’ye sulama ile ilgili bir projemiz olacak. Taziye evi projemizin yakında temelini atacağız. Mahallelerimize muhtarlık odaları yapıyoruz. Selanik Parkı projemiz çok güzel olacak. Alan düzenlemesi yapıldı; üst düzenlemesi yapılıyor. Bütün mahalle parklarını yeniliyoruz. Arazi yollarını düzenliyoruz. Bütün projeleri 2022 yılında tamamlayacağız. Tıkır tıkır çalışan belediye diye bir sloganımız var. Böyle çalışarak yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.  

YÜKSEL KEPENEK'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon