YAŞAM-GÜNCEL

TOPUZ VE ÜLKÜ AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

TOPUZ VE ÜLKÜ AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ
Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda PASVAK Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz kızını evlendirdi. PASVAK’ın yeni tesislerinde gerçekleşen düğüne Denizli’deki iş insanları ve akademisyenler adeta akın etti.

Oya – Bülent Topuz’un kızı Elif ile Ayşen-Yusuf Ülkü’nün oğlu Buğra PASVAK’ın yeni tesislerinde gerçekleştirilen nikah ve düğün töreniyle dünya evine girdi.



Düğün sahipleri Topuz ve Ülkü Aileleri, davetlileri girişte karşıladı. Davetliler ise hem ailelere hem de genç çifte mutluluklar diledi. Açık havada maske ve mesafe kurallarına uygun gerçekleştirilen nikah törenine davetlilerin yoğun katılımı gözlerden kaçmadı.



Nikah törenine Türkiye Ekonomi Kurumu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, başta olmak üzere Pamukkale Üniversitesi ve çevre il üniversitelerinde görev yapan birçok akademisyen ile iş insanları, Topuz ve Ülkü Ailelerinin eş, dost ve yakınları katıldı.



Çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, nikah akdi şahitliklerini ise İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci ile gelin ve damadın yakın arkadaşları yaptı. Başkan Zolan nikahı kıydıktan sonra çifte mutluluklar diledi.

NİKAH TÖRENİNİN GÖRÜNTÜLERİNİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon