ÇAL

ÇAL BELEDİYE BAŞKANI AKCAN OĞLUNU EVLENDİRDİ, DÜĞÜNE BİNLER GELDİ

ÇAL BELEDİYE BAŞKANI AKCAN OĞLUNU EVLENDİRDİ, DÜĞÜNE BİNLER GELDİ
Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan oğlu Alperen’i Ayşegül Çelik ile evlendirdi. Halka açık olan düğüne binlerce vatandaş katıldı. Denizli protokolü de Çal Kent Ormanı Tesisleri’ndeki düğüne büyük ilgi gösterdi.

Emine – Ali Çelik’in kızı Ayşegül ile Sema – Fethi Akcan’ın oğlu Alperen Çal Kent Ormanı Tesisleri’nde gerçekleştirilen nikah ve düğün töreniyle dünya evine girdi.



Açık havada maske ve mesafe kurallarına uygun gerçekleştirilen nikah ve düğün törenine davetlilerin yoğun katılımı gözlerden kaçmadı. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan düğüne tüm Çallıları davet etti. Düğüne binlerce vatandaş katıldı. Düğünde ayrıca tonlarca Çal üzümü konuklara ikram edildi.



Nikah törenine katılan isimler arasında Önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal Kaymakamı Selin Sarı, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Önceki Dönem Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, TEKDEN Hastaneleri Genel Müdürü Cemal Işık, Denizli ve Çal’ın iş ve siyaset dünyasından isimler, sanayiciler, oda ve dernek temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdürleri, Çelik ve Akcan Ailelerinin eş, dost ve yakınları katıldı.



Çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, nikah akdi şahitliklerini ise Önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal Kaymakamı Selin Sarı, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Önceki Dönem Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, TEKDEN Hastaneleri Genel Müdürü Cemal Işık yaptı. Başkan Zolan nikahı kıydıktan sonra çifte mutluluklar diledi.

NİKAH TÖRENİNİN GÖRÜNTÜLERİNİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon