EKONOMİ

DESİAD, DENİZLİ’DE NE YAPMAK İSTİYOR? BAŞKAN ŞENEL AÇIKLADI

DESİAD, DENİZLİ’DE NE YAPMAK İSTİYOR? BAŞKAN ŞENEL AÇIKLADI
Denizli Metropol’de “Metropol Meydanı” programı DESİAD Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar, kent ve ülke ekonomisi ile siyaset ve son güncel, gündem konuları konuştu. Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı İbrahim Şenel, programın girişinde DESİAD’ın vizyon ve misyonu ile amaçlarını anlatırken, kentte ne yapmak istediklerini de açıkladı.  

ÖZEL HABER
Yeni yayın dönemine 1 Eylül 2021 itibariyle start veren Denizli Metropol, yeni döneme yeni programı ile “Merhaba” dedi. “Metropol Meydanı” programı başladı. Çok katılımlı, çok sesli Sinpaş Aquacity Amfi Tiyatro’dan gerçekleşen canlı yayında program konukları DESİAD Yönetim ve İstişare Kurulu Üyeleri oldu. Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği katılımcıları, kent ve ülke ekonomisi ile ilgili son güncel ve gündem konuları Ümit Yakuphan’ın moderatörlüğünde konuştu. Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı İbrahim Şenel, programın girişinde DESİAD’ın vizyon ve misyonu ile amaçlarını anlattı.



DESİAD’ın hikayesinin 16 yıl önce başladığına vurgu yapan Şenel “16 yılı geride bıraktık. Onun öncesi DENSABİD’dir. 16 yıl önce başlayan bir hikaye bu. Gültekin Okay Salgar tarafından kuruluyor. Mehmet Salih Başöz, Ahmet Yavuzçehre, Okan Konyalıoğlu yönetimlerinden sonra şimdi biz görevdeyiz. Biz kendimizi methetmek yerine geri dönüşler üzerinden anlatmak gerekirse, Denizli için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğumuza inanıyoruz. Geçmişten bugüne Denizli’de birçok farkındalığa imza atmış bir derneğiz. Denizli kamuoyunda bir mihenk taşı olduğumuzu düşünüyoruz. Bundan sonraki süreçlerde kamu idarecilerinin ve Denizli’yi yönetenlerin ‘DESİAD ne diyor acaba?’ diye düşünerek bir takım projeler geliştirebileceğini ümit ediyoruz. Denizli STK bilinci çok yüksek bir kent. Denizli dünyaya çok açık bir kent. Entelektüel birikimi yüksek bir kent. Buradaki birçok arkadaşım DESİAD dışında birçok STk’larda görevleri var. Biz, Denizli iş ve sosyal hayatı ile ilgili farkındalık oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.  

DESİAD BAŞKANI İBRAHİM ŞENEL’İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon