SARAYKÖY

SARAYKÖY BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞI’YLA İLGİLİ YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

SARAYKÖY BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞI’YLA İLGİLİ YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Sarayköy Belediyesi Hayvan Barınağı’ndaki hayvanların içler acısı durumu, can verenlerle hastalananların bir arada; aç ve susuz bırakılarak ölüme terk edilmiş yavru köpeklerin hali Denizli Metropol ekranında gözler önüne serilmişti. Olaya kamuoyunda tepkiler devam ederken, barınakla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Denizli Vegan Aktivizm Topluluğu sosyal medya hesabından görüntüleri paylaşırken, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a sordu “Bunların sorumlusu kim sizce?”

ÖZEL HABER
Sarayköy Belediyesi Hayvan Barınağı’ndaki hayvanların içler acısı durumu, can verenlerle hastalananların bir arada; aç ve susuz bırakılarak ölüme terk edilmiş yavru köpeklerin hali Denizli Metropol ekranında gözler önüne serilmiş, Denizli ve Sarayköylü bir grup hayvan sever ve aktivist Sarayköy Belediyesi Hayvan Barınağı’na giderek, burada yaşayan hayvanlara yem verip ardından barınakta bir basın açıklaması yapmıştı.

OLAY YARGIYA TAŞINDI
Grup adına açıklamada bulunan Denizli Vegan Aktivizm Topluluğu Aktivisti Gizem Birdoğan, belediyenin tepkiler üzerine barınakta temizlik yaptığını, ancak olayın gündemden düşene kadar göstermelik olduğunu iddia etti. İddialar ve yaşananların ardından olayla ilgili bir grup hukukçu ve hayvan severin savcılığa başvurarak suç duyurusunda bulundukları öğrenildi. Daha önce çekilen içler acısı görüntüler ise delil olarak gösterildiği de gelen bilgiler arasında. Öte yandan tüm bu yaşananlara, olayla ilgili yayın ve basın açıklamalarına rağmen konuyla ilgili Sarayköy Belediyesi’nden kamuoyuna herhangi bir açıklama hala yapılmadı.



YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Olaya kamuoyunda tepkiler devam ediyor. Olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Denizli Vegan Aktivizm Topluluğu sosyal medya hesabından paylaşımda bulunurken, paylaşımın altına “Bugün gelen görüntüler!!!! O canlar orada perişan durumda ama belediye tenezzül edip daha açıklama yapmayacağını söylüyor. Ahmet Necati Özbaş bunların sorumlusu kim sizce?” diyerek Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a çağrıda bulundu. Görüntülerde barınaktaki köpeklerin hasta ve bakımsız halleri gösterildi.

SARAYKÖY BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞI’YLA İLGİLİ YENİ GÖRÜNTÜLERİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…


 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon