POLİTİKA

KİM BU DENİZLİLİ SİYASİLER?

KİM BU DENİZLİLİ SİYASİLER?
Sosyal medyada başlayan 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına Denizlili siyasetçiler de katıldı. Siyasetçiler sosyal medya hesaplarından gençlik yıllarına ait fotoğraf karelerini paylaştı.

ÖZEL HABER
Sosyal medyada başlayan 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına Denizlili siyasetçiler de katıldı. Siyasetçiler sosyal medya hesaplarından gençlik yıllarına ait fotoğraf karelerini paylaştı. Siyasilerin bu paylaşımlarına sosyal medyada büyük ilgi vardı. Binlerce takipçi paylaşımların altına hem yorumda bulundu, hem de beğeni butonuna bastı. 

Paylaşımlardan biri şimdilerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili olan Gülizar Biçer Karaca’dan geldi. Karaca paylaştığı fotoğrafın altına “Yaş 20. Yaşanmamış çocukluğumun, ertelenmiş hayalleri. Elde oyuncak” notunu düştü.



Karaca gibi bir başka paylaşıma imza atan isim Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik oldu. Çelik aynı zamanda eczacı. Yeni mezun Başkan Çelik o dönemde eczanede çalışırken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Çelik fotoğrafla ilgili “21 yaşındayım, çiçeği burnunda bir eczacı, hey gidi günler...” diye yazdı.



Bir diğer paylaşım Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’e ait. Kepenek üniversite yıllarından bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın paylaşım kısmına ise “Her anı ayrı güzel üniversite yılları... Ankara Üniversitesi/1984” diye yazdı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon