POLİTİKA

HONAZ BELEDİYE BAŞKANI KEPENEK SENDİKALARA KÜFÜR ETTİ Mİ? CANLI YAYINDA AÇIKLADI

HONAZ BELEDİYE BAŞKANI KEPENEK SENDİKALARA KÜFÜR ETTİ Mİ? CANLI YAYINDA AÇIKLADI
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in “sendikalara küfür ettiği” iddia edildi…
Kullanıcısı gizli bir sosyal medya hesabı Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in “sendikalara küfür ettiği” iddiasını gündeme getirdi. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Denizli Metropol canlı yayınında söz konusu iddialara açıklık getirdi.

ÖZEL HABER
Kullanıcısı gizli bir sosyal medya kullanıcısı Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’e ait olduğu iddia edilen bir ses kaydını hesabından paylaştı. Ses kaydındaki şahıs sendikaların isimlerini tek tek sayarak küfür ediyor. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Denizli Metropol canlı yayınında Metropol Gündemi programına katılarak iddialara yanıt verdi.

“BU BİR SUÇTUR, SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM”
Kepenek sözlerinin başında “Kanunsuz bir durumla karşı karşıyayız. Türk Ceza Kanunu’na göre ortam dinlemesi, ses kaydı ve bunun servis edilmesi, kullanıcısı gizli bir sosyal medyadan paylaşılması bir suçtur. Konuyla ilgili suç duyurusunda bulundum. Bunun peşini bırakmayacağım. Bundan sonra bu işlere başvuranları gündemime almayacağım. Bu fırsatı onlara vermeyeceğim” dedi.

“ÖZÜR DİLERİM”
Başkan Kepenek, konuşmasının devamında ise “Ben 27 yıllık eğitimciyim. Öğrencilerim de, beni tanıyanlar da bilir.  Ben küfürle ilgili konulara hayatımda yer vermem. Hangi psikolojik anda hatırlamadığım bir ortamda ağzımdan böyle bir söz çıkmış. Ben küfürle ilgili olayın özü ile ilgili değil, kırdığım başta sendikalar olmak üzere herkesten özür dilerim. Özür dilemek bir erdemdir” diye konuştu.

“SENDİKALARA KÜFÜR ETMEDİM. MONTAJ BU”
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek olayı anlatarak “Kanun dışı ses kaydı alınarak FETÖ’cü yöntemlerle elde edilip servislenen bu olay seçimlerden iki ay sonra olan bir toplantıda oldu. O ortamda olan bir kişi cebindeki telefonla kayıt yapmış. Bu etik de değil, mertlik de değil. Ben sendikalara küfür etmedim. Montaj bu. Sesin tonu, tınısı farklı. 6 dakikalık bir montaj yapılmış” dedi.

“SENDİKALARA KARŞI DEĞİLİM”
Sendikaların başından beri içinde olduğuna dikkat çeken Kepenek “Ben sendikaların içinde olan biriyim. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Bir-Sen Şubesi’nin kuruluşunda yer aldım. Denetleme Kurulu Başkanlığını yaptım. Birçok çalışmalar yaptık.  Bunlardan da pişman değilim. Sendikalara karşı da değilim. Karşı çıkmam akıllı mantıkla uyuşamaz” diye konuştu.

“HONAZ BELEDİYESİ’NDEKİ TÜM İŞÇİLER SENDİKALI”
En çok üzüldüğü konuyu Denizli Metropol canlı yayınında aktaran Başkan Kepenek “Benim en çok üzüldüğüm şey şu. İki seçim yaşadık. Ben ikinci seçimi 2 Haziran tarihinde kazandım. Başkanlığa başlamamın ikinci ayı gibi bir sendika bir faaliyete başladı. Bu bana işçilerden dolaylı olarak geldi. Bizde sendikacılık yaptık. Gelir oranın yöneticisine danışır ve biz böyle bir faaliyet yapıyoruz diye bilgi verirsiniz. Çalışmalara başlarsınız. Yangından mal kaçırır gibi bir yöntem uyguladılar. Ben başkan olduğumda Honaz Belediyesi’nde sendikalı işçi yoktu. Şimdi hepsi sendikalı. Yakında memurlarla ilgili görüşmeler sonucunda onları da sendikalı yapacağız. Ben hizmetlerimle, Honaz’da yaptığımız işlerle konuşulmak istiyorum. Projelerimle, Honaz’ın daha da sanayileşmesi, modernleşmesini sağlamak için çalışmaya devam edeceğim. Bu konuda da çok yol kat ettik” diye konuştu.

HONAZ BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL KEPENEK’İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon