EĞİTİM

PAÜ’NÜN 30. YILI 30 TEMA İLE KUTLANACAK

PAÜ’NÜN 30. YILI 30 TEMA İLE KUTLANACAK
Metropol TV’de Metropol Meydanı programı Pamukkale Üniversitesi Kurmaylarını ağırladı. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan; bu yıl Pamukkale Üniversitesi’nin kuruluşunun 30. yaşını idrak edeceklerini belirterek “Üniversitemizin 30’ncu yılını 30 tema ile kutlayacağız. Bu kutlamalar, yeni gelecek öğrencilerimiz için de Üniversitemizi tanıma adına bir fırsat olacak” diye konuştu.

ÖZEL HABER
Metropol TV ve Denizli Metropol ortak canlı yayını çok katılımlı, çok sesli program Metropol Meydanı bu kez Pamukkale Üniversitesi Kurmaylarını ağırladı. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcıları ve Fakülte Dekanlarının katıldığı programda üniversite tercihi yapacak öğrenciler neden Pamukkale Üniversitesi’ni seçmeli? konusu masaya yatırıldı. Üniversitenin ve fakültelerin de tanıtılıp anlatıldığı Metropol Meydanı canlı yayını PAÜ Kampüsü içinde bulunan Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nden gerçekleştirildi.

AHMET KUTLUHAN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Rektör Kutluhan, canlı yayında üniversite tercihi yapacak öğrencilere seslenerek, Denizli’nin eğitime son derece önem veren bir şehir olduğuna dikkat çekti Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, PAÜ’yü tercih eden adayların, farklı birçok yönüyle, bu kararlarından dolayı memnun olacaklarına inandığını da ifade etti. Bu yıl PAÜ’de 10 binin üzerinde öğrencinin, mezuniyet sevinci yaşayarak mesleki kariyerlerine adım attığını hatırlatan Rektör Prof. Dr. Kutluhan sözlerinin devamında geçtiğimiz eğitim öğretim yılını değerlendirdi. Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan “Pamukkale Üniversitesi, pandemide derslerini online olarak sürdürdü. Konuların daha iyi anlaşılması adına dersler videoya alındı ve bunlar dijital sistemimize kaydedildi. Artık öğrencilerimiz, daha üst sınıflarda işleyeceği dersleri izleyebilir ve fikir sahibi olabilir. Eğitim öğretimde her hangi bir sıkıntımız olmuyor. Artık yüz yüze eğitim yapıyoruz. Önümüzdeki yıl, aksi bir durum olmazsa daha da iyi bir eğitim öğretim yılına hazırlanıyoruz. Bu yıl, eğitim öğretim yılının açılışının ikinci haftasında, 30’ncu yılımızı 30 tema ile kutlayacağız. Bu kutlamalar, yeni gelecek öğrencilerimiz için de Üniversitemizi tanıma adına bir fırsat olacak” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon