EKONOMİ

DESİAD BAHÇE SOHBETLERİNİN İLK KONUĞU PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ

DESİAD BAHÇE SOHBETLERİNİN İLK KONUĞU PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ
Kısa adı DESİAD olan Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği yaz ayında dernek binasının bahçesinde Denizli’nin önde gelen isimlerini konuk etmeye başladı. DESİAD’ın ilk konuğu Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki oldu.

DESİAD yaz aylarında derneğin yeni mekânında Denizli’nin önde gelen isimlerini konuk ederek aktüel konuları gündeme alacağı “Bahçe Sohbetleri” etkinliği başlattı. DESİAD’ın ilk misafiri Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki oldu.

İBRAHİM ŞENEL'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


DESİAD Başkanı İbrahim Şenel, Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Başkan Örki, güncel konular başta olmak üzere DESİAD Üyeleri ile soru-cevap şeklinde geçen sohbet ortamındaki söyleşide tüm merak edilenleri cevapladı. DESİAD üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşma yaklaşık 2 saat sürdü. 



Etkinlik sonrası Metropol TV’ye açıklamalarda bulunan DESİAD Başkanı İbrahim Şenel, DESİAD Bahçe Sohbetlerinin ilkinde Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi ağırladıklarını belirterek “Güzel bir buluşma oldu. Bölgede neler yapılabilir. DESİAD, Pamukkale Belediyesi’nin yatırımlarında nerede konumlanabiliri ve güncel konular ve sorunları konuştuk. Çok verimli geçti. Süre yetmedi. Pamukkale Belediyesi sınırları içinde turizm potansiyeli oldukça yüksek. Turizmin daha da canlanması ve ayağa kalkması için Pamukkale Belediyesi’nin turizmle ilgili yapacağı tüm girişimlerde önemli bir partner olacağımız konusunda hemfikir olduk. Üyelerimiz ise kendi bölge ve alanlarındaki taleplerini dile getirdi. Biz Denizli için önemli bir STK’yız. Denizli’nin tüm belediye ve kurumlarıyla işbirliği ve iş yapma arzusu bizde var. İstişare ve dayanışmalarımız devam edecek” diye konuştu.



Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise Metropol TV’ye özel demecinde “Bugün sanayicilerimizle bir arada olduk. Onların fikir ve görüşlerini birebir aracısız paylaştık. Hem anlık günlük bazı ihtiyaçlar hem de ileriye yönelik bir takım plan ve projelerimizi anlattık, işbirliği konuları masaya yatırıldı. Saatlerce süren bir toplantı oldu. Kıymetli başkanımıza ve DESİAD Üyelerine böyle bir fırsatı tanıdıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon