EKONOMİ

ÖR-KOOP, FORD YARGÜL PLAZA’YI TERCİH ETTİ

ÖR-KOOP, FORD YARGÜL PLAZA’YI TERCİH ETTİ
Nazilli ve çevresinde faaliyet gösteren ÖR-KOOP Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Ford Yargül Plaza’yı tercih ederek, araç filosuna 15 adet Ford Transit 350 M Pikap kattı.

1979 yılında 7 üretici tarafından kurulan Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, özellikle süt sektöründe Aydın’ın Türkiye’ye açılan penceresi olarak biliniyor. Yatırımlarına devam eden ÖR-KOOP, araç filosunu güçlendirdi. Kooperatif Ford Yargül Plaza’yı tercih ederek, araç filosuna 15 adet Ford Transit 350 M Pikap kattı. Araçların teslim töreni ÖR-KOOP’un Aydın Kuyucak’taki tesislerinde gerçekleşti.

TESLİMAT TÖRENİ VE AÇIKLAMALARI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Araç teslim töreninde konuşan Ford Yargül Plaza Satış Danışmanı Hasan Görmez “Denizli Ford Yargül Plaza olarak Nazilli ve çevresinde faaliyet gösteren ÖR-KOOP Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin araç filosuna dahil ettikleri 15 adet Ford Transit 350 M Pikabın teslimatı için buradayız. Ford Markası ve Yargül’ü tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

ÖR-KOOP Genel Müdür Yardımcısı Ali Kuyucu ise yaptığı açıklamada “Bu projenin kooperatifimize kazandırılmasında en büyük emeğe sahip olan başta ÖR-KOOP Yönetim Kurulu Başkanımız Ünal Önal ve Yönetim Kuruluna projedeki gerekli desteği ve hizmeti veren Denizli Yargül Ailesi’ne çok teşekkür ederiz. Üreticilerimize ve kooperatifimize hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon