• |  
  • USD 48.04
  •  
  • EUR 56.20
  •  
YAŞAM-GÜNCEL

NİHAT KÖMÜRCÜOĞLU VEFAT ETTİ

NİHAT KÖMÜRCÜOĞLU VEFAT ETTİ

Denizli’nin mermer sektöründeki öncülerinden, iş ve sanat dünyasının saygın ismi, hayırsever iş insanı Nihat Kömürcüoğlu 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedavi gören Kömürcüoğlu’nun vefatı, kentte büyük bir üzüntü yarattı.

 
(METROPOL HABER)
1982 yılında Denizli’nin ilk mermer fabrikalarından birini kurarak kentin sanayi vizyonuna yön veren İnşaat Mühendisi Nihat Kömürcüoğlu, yerli mermeri uluslararası pazarla buluşturan ilk isimler arasında yer aldı. Sadece iş dünyasındaki başarılarıyla değil; eğitim, sağlık ve sanata yaptığı kalıcı yatırımlarla da Denizli’nin hafızasına kazındı.
Kendi adına kurduğu vakıf aracılığıyla sanatı ve sanatçıyı her daim destekleyen Kömürcüoğlu, kente uluslararası prestij kazandıran ve gelenekselleşen Uluslararası Taş Heykel Kolonisi’nin de fikir babası ve en büyük destekçisiydi.

Cenaze Töreni Bugün
Merhum Nihat Kömürcüoğlu’nun cenazesi bugün ikindi namazını müteakiben Pamukkale Üniversitesi yerleşkesindeki Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi’nden kaldırılarak Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek.
Denizli’ye katma değer sağlayan, sanata ve eğitime adadığı ömrüyle her zaman rahmetle anılacak olan Nihat Kömürcüoğlu’na Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm Denizli iş dünyasına başsağlığı dileriz.



 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon