SAĞLIK

MUSTAFA KAYA’DAN ÖNEMLİ YAZI DİZİSİ

MUSTAFA KAYA’DAN ÖNEMLİ YAZI DİZİSİ
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan “PAÜ ile ilgili gelecek planlarını ve iddialı projelerini” anlattı. Mustafa Kaya’nın “PAÜ’YÜ; ‘ÇOCUK, YAŞLI, ENGELLİ’ TEŞHİS VE TEDAVİSİNDE DÜNYA MERKEZİ YAPACAĞIZ” başlıklı yazı dizisinin ikinci bölümü bugün yayında…

İŞTE MUSTAFA KAYA’NIN YAZI DİZİSİNİN İKİNCİ BÖLÜMÜ….

PAÜ’YÜ; ‘ÇOCUK, YAŞLI, ENGELLİ’ TEŞHİS VE TEDAVİSİNDE DÜNYA MERKEZİ YAPACAĞIZ” 

PAÜ REKTÖRÜ KUTLUHAN’DAN DENİZLİLİ YARDIMSEVERLER VE İŞADAMLARINA ÖNEMLİ BİR ÇAĞRI VAR; (YAZI DİZİSİ BÖLÜM-2) 

Basın toplantısının başında katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkürlerini sunan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Üniversitesi olarak daha büyük projeler yapmak istediklerini ve bu projelerini kamuoyu ile paylaşmak için böyle bir toplantı düzenlediklerini ifade etti.

Sağlıkta “Çocuk, yaşlı ve engelli hastalar ve tedavilerinin en öncelikli olduğuna değinen Rektör Kutluhan, “Biz, hastanemizi büyütmek, Denizli’miz ve bölgemizin ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verebilmek için ek bir bina olarak Çocuk Hastanesi’nin yapılmasını öngördük. Şu an sağlık hizmeti veren çocuk bölümlerinin de sonrasında bu ek binaya taşıyacağız. Başta otistik çocuklar olmak üzere ‘engelli çocuklar ve çok yaşlı hastaların’ diş tedavisinin yapıldığı ‘Narkozlu Diş Hekimliği Hastanesi’, son dönemde sıklıkla gündemde olan SMA’lı bebekler için ‘SMA Erken Tanı ve Tedavi Merkezi’, beyin hasarı olan çocuklar için bir ‘Çocuk Romatolojisi Merkezi’,  yine ‘Çocuk Yanık Merkezi’ ile PAÜ; ‘çocuk, yaşlı, engelli’ teşhis ve tedavisinde bir Dünya merkezi olacak!” dedi.

MUSTAFA KAYA’NIN YAZI DİZİSİNİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN TAMAMINI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon