EKONOMİ

BEŞ İLÇEYE BEŞ FABRİKA KURAN İŞ İNSANINDAN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

BEŞ İLÇEYE BEŞ FABRİKA KURAN İŞ İNSANINDAN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR
Baltalı Grup şirketlerinden Deniz Tekstil, Denizli, Aydın ve Afyon’un ilçelerine yeni yatırımlar yaparak fabrikalar kurdu. İşletmeler, çalışmalarıyla ilçelerde istihdam yaratırken, ülke ihracatına ise büyük katkı sağlayacak. Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, yatırımlara vesile olup, katkı koyan belediye başkanlarına teşekkür etti.

ÖZEL HABER
Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, Denizli’nin Çal ve Tavas İlçesi, Aydın’ın Kuyucak İlçesi ve Afyon’un Dazkırı ve Hocalar ilçelerinde fabrikalar kurdu.

Baltalı Grup şirketlerinden Deniz Tekstil, söz konusu ilçelerdeki fabrikalarında yüzlerce vatandaşa ekmek kapısı olarak istihdam yarattı. Fabrikalar ilçe ekonomilerinin yanı sıra ülke ekonomisine de ihracat anlamında büyük katkı sağlıyor.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık; Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı ve Deniz Tekstil çalışanlarına, ilçelerine böylesine önemli tesisleri kazandırması ve istihdam sağlamasından dolayı teşekkür etti.

Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı da İlçe Belediye Başkanlarına bu fabrikaların kurulmasında geçen emekleri ve sürecin tamamında yanlarında oldukları için teşekkür ederken, böylesine yatırımları Baltalı Grup olarak sürdürmeye, istihdam ve ülke ihracatına katkı yapmaya devam edeceklerini söyledi.

DERYA BALTALI VE İLÇE BAŞKANLARININ GÖRÜŞLERİNİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon