EKONOMİ

DENİZLİ’NİN MARKALAŞMA YOLUNDAKİ ETKİNLİKLERİNDE ORTAK AKIL VURGUSU

DENİZLİ’NİN MARKALAŞMA YOLUNDAKİ ETKİNLİKLERİNDE ORTAK AKIL VURGUSU
Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mukaddes Başkaya, Denizli Metropol canlı yayınında önemli bir konuya vurgu yaptı. Başkaya’ya göre, Denizli’nin markalaşması yolundaki etkinliklerde ortak akılla birlikte hareket edilmeli…

ÖZEL HABER
Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Mukaddes Başkaya, Denizli Metropol’ün gündem yaratan programı Metropol Gündemi’nin Sinpaş Aquacity Denizli’den gerçekleştirilen canlı yayınına katıldı.

Başkaya “Biz her konuda birleşmek ve ortak karar almak zorundayız. Biz DETGİS olarak Denizli Fashion Week’i yapacağız. Biz istiyoruz ki bütün Denizli buna katkı sağlasın. Başka odalar ve sivil toplum kuruluşları bir etkinlik yaptığında birlik olalım, birlikte ortak akılla hareket edelim. Bütün platforma sesleniyorum. Şehir için önemli ve anlamlı çalışmalar bunlar. Şehrin markalaşması yolunda atılan her adım önemlidir. Bu turizmi de çok etkiler. Şehrimizin olmazsa olmazıdır turizm. Siz buraya ne kadar çok turist çekerseniz, markalaştığında ne kadar çok ziyaretçi sayısını fazlalaştırırsanız, bu şehri yatayda da büyütecek bir konudur. Böylece otellerde konaklama sayısı artar. İnsanların bu kente geldiğinde yemek yiyebileceği restoranların sayısı çoğalır. Bu şehre katma değer olarak geri döner. Kısacası ortak akılla hep birlikte hareket etmemiz gerekiyor her organizasyonda” diye konuştu.  

DETGİS BAŞKANI BAŞKAYA’NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon