EKONOMİ

“MALI ZAMANINDA TESLİM EDİYORUZ. KAR - ZARAR HESABI YOK”

“MALI ZAMANINDA TESLİM EDİYORUZ. KAR - ZARAR HESABI YOK”

Tekstil sektörünün önemli iplik tedarikçilerinden biri olan Evliyaoğlu İplik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsoy Denizli Metropol’e sektörün sıkıntılarını anlatırken “Gelen zamların ardından artık kar – zarar hesabı yapmıyoruz. Önemli olan malı zamanında teslim etmek. Bizim düsturumuz bu. Büyüklerimizden aldığımız terbiye bu” diye konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ

 Evliyaoğlu İplik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsoy, Denizli’de sektörün içinde bulunduğu durumu Denizli Metropol’e değerlendirdi.

ÖZSOY’UN AÇIKLAMASINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Özsoy “Maliyetler çok arttı. Bizim için Babadağ, Kızılcabölük, Buldan çok önemli. Denizli’de önemli. Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde imalatçı ve ihracatçı arkadaşlarımız var. Türki Cumhuriyetleri ve Uzak Doğudan yapılan ithalatlarda maliyetler yükselince bir anda her şeye zam yapamıyorsunuz. Biz şimdilerde 6 ay önceki almış olduğumuz siparişleri yapıyoruz. Bunu yapmazsak bizim siparişler iptal olur. Ne dolar gelir, ne Euro. Zarar hesabımız yok. Söz yerine gelsin. Bizim büyüklerimizden aldığımız terbiye bu. Sattığımız malı zamanında teslim etmek. Kar zarar hesabı yapmayız. Bunu herkes bilir. Biz bunun arkasındayız. Zorluk var mı? Var. Çok mu kötü? Hayır. Çok mu iyi? O da Hayır. Aslında idare ediyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon