EKONOMİ

DETGİS ÜYELERİ HOMETEX FUARI’NA HAZIR MI?

DETGİS ÜYELERİ HOMETEX FUARI’NA HAZIR MI?

17 – 21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Üyeleri hazır mı? DETGİS Başkan Yardımcısı Osman Nuri Kes, Metropol’e açıkladı…

 

ÖZEL HABER

Ev tekstili sektöründe dünyanın lider tekstil firmalarını ağırlayacak olan,Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’nın en büyük tekstil buluşması HOMETEX,17-21 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

OSMAN NURİ KES’İN AÇIKLAMASINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

 Fuar ve hazırlıklar hakkında açıklamalarda bulunan Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkan Yardımcısı Osman Nuri Kes “DETGİS Üyeleri bireysel başvurularını yaptı. Fuara hazırız. DETGİS olarak orada bir etkinliğimiz olmayacak, ama fuarı heyecanla bekliyoruz. Fuarları çok özledik. Pandemi sonrası ilk fiziki fuar olmasından dolayı çok çok heyecan içindeyiz. Tüm organizasyonlarımızı yaptık. İyi şeylere ihtiyacımız var. Fuarın iyi geçmesi yönünde efor sarf edeceğiz. Artık tasarımlarımız konuşacak. Maliyetlerimizin tavan yaptığı bir dönemde müşterilerimizden sipariş almak tabi zor olacak. Sanayinin çarklarının dönmesi lazım. Bizim ileriyi düşünmemiz lazım. Boşa geçen her dakika bizim için kayıp olacaktır. Umarım her şey gönlümüzce olur. bu fuardan da yüzümüzün akı ile çıkmayı başaracağız inşallah. Fuara katılan herkese şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon