EKONOMİ

“DENİZLİ LOBİ FAALİYETLERİNDE YETERSİZ”

“DENİZLİ LOBİ FAALİYETLERİNDE YETERSİZ”

Azlığı ve sefer saatleri ile her dönem sıkıntılı olan Denizli uçuşları, THY’nin yakın zamanda uygulamaya aldığı 03.45 Denizli - İstanbul uçuş saati ile bir kez daha gündeme geldi. Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu, Denizli Metropol’e konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu…

ÖZEL RÖPORTAJ

Denizli’nin Çardak Havalimanı uçuşları son dönemde yine sıkıntı yaratıyor. Sefer sayılarının azlığı, sadece İstanbul’a uçuş olması, uçuş saatlerinin uygunsuzluğu ile dikkat çeken Denizli uçuşları son alınan kararla yine gündem oldu. THY, aldığı yeni bir kararla saat 03.45’e Denizli - İstanbul seferi koydu. Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcsı Selim Kasapoğlu, Denizli Metropol’e değerlendirmelerde bulundu.

 

KASAPOĞLU’NUN AÇIKLAMASINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Kasapoğlu “Bunu her zaman söylüyorum. Denizli olarak Ankara ve İstanbul’da lobi faaliyetlerini yeterince yapamayan bir şehiriz. Bunda bizlerinde sorumluluğu var. Kendimizi orada rahat ifade edemediğimizi düşünüyorum. Gidip konuşulsa, Denizli’deki sivil toplum kuruluşları bir harekette bulunsa bu saat daha makul bir saate çekilebilir diye düşünüyorum. Çünkü 03.45’te yola çıkacaksınız. 04.45’te İstanbul’da olacaksınız. Açıkçası Denizlili sanayicinin, üreticinin ve vatandaşların kolay kullanabileceği bir saat değil. Çok zor bir saat. Bu konuyla ilgili odalarımızın, başkanlarımızın, biraz daha girişimde bulunarak bu saatleri iyileştirmeleri gerekir. Bizimde sorumluluğumuz var. Üzerimize düşen görevler var. Uçuş sayımız, sefer sayımız zaten az. Ek seferlerin de bu saatte yapılmasının bir anlamı yok” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon