EKONOMİ

MAKSİAD’DAN DEPREMZEDELERE İŞ DESTEĞİ

MAKSİAD’DAN DEPREMZEDELERE İŞ DESTEĞİ
Makine Sanayici İş İnsanları Derneği (MAKSİAD) Başkanı Mehmet Sarı, Denizli’ye gelecek olan ve makine sektörüyle ilgili olarak iş arayan depremzedelere iş desteği vereceklerini Metropol TV canlı yayınında açıkladı.

ÖZEL RÖPORTAJ
6 Şubat’ta merkez üstü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde de etkili olan depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Denizli’deki sivil toplum kuruluşları, deprem bölgesine yardım etmek için büyük çaba sarf ediyor. Denizli Sanayi Odası’nda yapılan toplantıda kente bir miktar depremzede vatandaşların geleceğini öğrendiklerini ifade eden MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı Metropol TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Başkan Sarı “Dernek olarak bununla ilgili hemen bir toplantı yaptık. ‘Denizlimize gelen depremzede vatandaşlarımız, biz ne yapabiliriz?’ dedik. Bununla ilgili olarak yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte aldığımız kararda şu çıktı: ‘Bizim endüstri ve makine sektörüyle ilgili uğraşan ve bu işte tecrübeli olan arkadaşlarımıza sektörümüzde iş imkanı sağlama konusunda biz de faydalı çalışma yapalım’ dedik. MAKSİAD olarak her türlü depremzede vatandaşlarımıza elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız. Aynı zamanda da sektörümüz ile ilgili iş arayan arkadaşlarımıza ve meslektaşlarımıza da iş vermeye hazırız” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon