EKONOMİ

DEGİAD’DAN DEPREMZEDELERE KONTEYNER BAĞIŞ KAMPANYASI:  İLK KONTEYNERLER YOLA ÇIKTI

DEGİAD’DAN DEPREMZEDELERE KONTEYNER BAĞIŞ KAMPANYASI:  İLK KONTEYNERLER YOLA ÇIKTI
Denizli Genç İş İnsanları Derneği depremin ardından ortaya çıkan barınma probleminin çözümü için ‘Konteyner Bağış Kampanyası’ başlattı. Kampanya kapsamında yapımı tamamlanan ilk konteynerler yola çıktı. DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, kampanyadaki son durumu Metropol TV canlı yayınında anlatırken, kampanyanın devam edeceğini ve destek beklediklerini söyledi.

ÖZEL RÖPORTAJ
Kahramanmaraş depreminin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Yaşanan depremin ilk gününden itibaren organize olarak bölgeye yardım götüren Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD), depremzedeler için ‘Konteyner Bağış Kampanyası’ başlattı. Kampanya kapsamında yapımı tamamlanan ilk parti konteynerler yola çıktı.



“50 KONTEYNER ÜRETİLİYOR, DİĞER 50’SİNİN ANLAŞMASINI YAPTIK”
DEGİAD Başkanı Hakan Urhan Metropol TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Urhan “Soğuk kış şartları gereği ve önümüzdeki kışa kadar çözülemeyeceğinden kaynaklı barınma problemi üzerinde odaklanalım istedik. Konteynerin hem yaz hem de kış şartlarında kullanımı anlamında da avantajları olduğu için biz, bütün enerjimizi konteyner yardımı yapmak üzerine oluşturduk. 3 tane üreticimiz ile işbirliği yaptık. Kendi üyelerimiz, Denizli’de yaşayan vatandaşlarımız, Türkiye’de ve hatta yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın ilgisi sayesinde bizlerin de beklemediği ölçüde yardım toplama hızına ulaştık. Bu sabah itibariyle 5 milyon TL rakamına yaklaşmışız. 50 konteynerimizin üretimleri devam ediyor. Onların anlaşmalarını yaptık. İkinci 50 konteynerimiz ile ilgili de anlaşmasını da yaptık. 28 adet WC ve 28 adet seyyar duş da bu hafta içinde üretilip ihtiyaç olan bölgelere sevk edilecek” dedi..



"TÜM DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR EDIYORUZ"
DEGİAD  Yönetim Kurulu Üyeleri de canlı yayında görüşlerini aktardı. DEGİAD YK Üyesi Şenol Işıklı kampanyaya destek verenlere teşekkür etti... DEGİAD YK Üyesi Sinan Salgar ise DEGİAD olarak amaçlarının oradaki depremzedelerin acılarını bir nebze de olsun dindirmek olduğunu söyledi. DEGİAD YK Üyesi Abdullah Tatar ise "DEGİAD olarak önceliğimiz depremzedelerin barınma ihtiyacını gidermek" dedi.



"BÜTÜN STOKLARIMIZI DEPREM BÖLGESİNE AYIRDIK"
Konteynerleri üreten İnci Konteyner YK Başkanı Mustafa İnci ise "Firma olarak 3 şubede bütün stoklarımızı deprem bölgemize ayırdık. Elimizden geldiğince depremzede vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon