EKONOMİ

KEÇECİ: EKOL YARATAN DENİZLİ METROPOL, ÖRNEK OLMALI

KEÇECİ: EKOL YARATAN DENİZLİ METROPOL, ÖRNEK OLMALI
Denizli Metropol, yeni merkezi ve yeni stüdyosu açılışına katılan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Metropol’ün ekol yaratan yayın anlayışı ile örnek olacak çalışmalara imza attığını söyledi.

ÖZEL HABER
“En iyiler burada” sloganıyla yola devam eden, atılım ve yatırımlarına devam ederek, kısa sürede tematik yayınlarıyla Denizli iş dünyasının sesi olan Denizli Metropol, yeni merkezi ve yeni stüdyosuna kavuştu. Yeni merkez ve stüdyo açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Açılış öncesi Denizli Metropol’ün birinci yıldönümü etkinliği Sinpaş Aquacity Amfi Tiyatro’da gerçekleştirildi. Açılış törenine katılan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Metropol’ün ekol yaratan yayın anlayışı ile örnek olacak çalışmalara imza attığını söyledi.

Keçeci “Siz genç gazeteciler bu işte heyecan ve şevkle çalışıyorsunuz. İş dünyası olarak bunu görüyoruz. Bizim için çok özel bir yeriniz var. Denizli Metropol olarak sizler, Denizli’de farklı bir gazetecilik yaparak ekol yaratmaya çalışıyorsunuz. Sizi kutluyorum. Çalışmalarınızda sizi yürekten destekliyorum. Sizlerin örnek olmasını diliyorum. Yeni merkeziniz ve stüdyonuzun açılışı nedeniyle sizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

MÜJDAT KEÇECİ’NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon