EKONOMİ

BALTALI: METROPOL DİJİTAL DÜNYAYA TAM DA ZAMANINDA YATIRIM YAPTI

BALTALI: METROPOL DİJİTAL DÜNYAYA TAM DA ZAMANINDA YATIRIM YAPTI
Denizli Metropol’ün yeni merkezi ve yeni stüdyosunun açılışında konuşan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Derya Baltalı, yeni dijital dünyada Denizli Metropol’ün tam zamanında bu işe girdiğini belirterek “Denizli Metropol’ün buralara tırnakları ile kazıyarak geldiğine şahit oldum” diye konuştu.

ÖZEL HABER
“En iyiler burada” sloganıyla yola devam eden, atılım ve yatırımlarına devam ederek, kısa sürede tematik yayınlarıyla Denizli iş dünyasının sesi olan Denizli Metropol, yeni merkezi ve yeni stüdyosuna kavuştu. Yeni merkez ve stüdyo açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Açılış törenine Denizli Protokolü ve İş Dünyası katıldı. Aynı zamanda Denizli Metropol’ün birinci yıldönümü de kutlandı. Tören ve etkinliğe katılan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Derya Baltalı, yeni dijital dünyada Denizli Metropol’ün tam zamanında bu işe girdiğini belirterek “Denizli Metropol’ün buralara tırnakları ile kazıyarak geldiğine şahit oldum” diye konuştu.

Baltalı “Hayırlı uğurlu olsun Denizli’ye. Denizli Metropol’ün yeni merkezi ve stüdyosunun Sinpaş Aquacity ve Sinpaş Aquamall’ın içinde olması bizi çok mutlu etti. kurulduğu günden bu yana sizlerle birlikteyiz. Arif Zor Bey projeyi anlattığında bana çok değişik gelmişti. Bu yola çıkılacak ve nasıl devam edecek diye çok merak ettim. İngilizcede bir terim vardır, “Just in time” diye.. Denizli Metropol tam da zamanında yeni dijital dünyada yerini aldı. Ben Arif Zor ve tüm ekibinin çok zorluklarla tırnaklarıyla kazıyarak bu günlere geldiğinin en büyük şahitlerinden biriyim. Gece gündüz çalıştınız. Var olma savaşı verdiniz. Ekibinizin sağlam bir alt yapısı var. Uzun yıllardır bu işin içinde olduğunuzu biliyoruz. Denizli için çok yararlı bir proje. Takip ediyoruz. Allah utandırmasın” dedi.     

DERYA BALTALI’NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon