EKONOMİ

DENİZLİ METROPOL’ÜN YENİ MERKEZİ VE STÜDYOSU AÇILDI

DENİZLİ METROPOL’ÜN YENİ MERKEZİ VE STÜDYOSU AÇILDI
Yayın hayatına 20 Temmuz 2020 tarihinde başlayan, atılım ve yatırımlarına devam ederek, kısa sürede tematik yayınlarıyla Denizli iş dünyasının sesi olan Denizli Metropol, yeni merkezi ve yeni stüdyosuna kavuştu. Yeni merkez ve stüdyo açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Açılış törenine Denizli Protokolü ve İş Dünyası katıldı. Aynı zamanda Denizli Metropol’ün birinci yıldönümü de kutlandı. Denizli Metropol birinci yıldönümü etkinliğinde konuşan Denizli Metropol Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Arif Zor “iş dünyasının sesi olmak için yola çıktık. En iyiler burada diyoruz. En iyi kadro burada, en iyiler olarak sizler de buradasınız” dedi. 

ÖZEL HABER
Denizli Metropol, uzun süren bir çalışmanın sonucu ortaya çıktı. İstanbul ve İzmir’de çözüm ortaklarımızla başlayan yayın hazırlığımızda ilk olarak logo çalışmamızla başlayan süreç, bizi bugünlerde aynı anda beş farklı mecradan canlı yayın yapar ve 24 saat boyunca sürekli güncellenen bir haber portalı haline getirdi…



DENİZLİ METROPOL’Ü İZLEYİN, OKUYUN, DİNLEYİN…
Aylar süren test yayınlarından sonra resmi olarak 20 Temmuz 2020 tarihinde kentte yeni bir ses, yeni bir heyecan, alışkanlıkların tümünü değiştirecek yeni bir platform olarak yayına başlayan Denizli Metropol; Denizli’de birçok medya kuruluşundan farklı olarak internet sitesi üzerinden izlenen, dinlenen ve okunan yayınlar gerçekleştiriyor. Denizli Metropol gerçekleştirdiği birbirinden farklı programlar, canlı yayınlar ve projelerle dikkat çekerken, kentte iş dünyasının sesi olarak, Denizli gibi sanayisiyle, ekonomisiyle, ticaretiyle Türkiyede söz sahibi bir şehre, bu Metropol kente yakışır bir internet haber portalı ile tam 14 aydır yayında.



“EN İYİLER BURADA”
Metropol şehre yakışır, Metropol insanlarına özel bir haber portalı olan, son teknoloji sistemi ile internet haber portalı kurulumu yapan Denizli Metropol, farklı bir ekran ve farklı bir haber anlayışı ile yayın hayatını sürdürürken, aynı anda 8 kişiyle dünyanın her yerinden canlı yayın yapılabilme teknolojisine sahip. Denizli Metropol haftanın belirli günlerinde gündeme dair konu ve konukları İle Metropol Gündemi, ve çok katılımlı Metropol Meydanı programı ile canlı yayınlar yaparak Metropol şehirde Denizli’nin gündemini belirliyor. “En iyiler burada” sloganıyla yola devam eden, atılım ve yatırımlarına devam ederek, kısa sürede tematik yayınlarıyla Denizli iş dünyasının sesi olan Denizli Metropol, yeni merkezi ve yeni stüdyosuna kavuştu. Yeni merkez ve stüdyo açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Açılış öncesi Denizli Metropol’ün birinci yıldönümü etkinliği Sinpaş Aquacity Amfi Tiyatro’da gerçekleştirildi.



DENİZLİ İŞ DÜNYASI TAM KADRO DENİZLİ METROPOL ETKİNLİĞİNDE
Buradaki etkinliğe Denizli Bağımsız Milletvekili Teoman Sancar, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Denizli Baro Başkanı Adnan Demirdöğer, Türkiye Ekonomi Kurumu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Derya Baltalı, TETSİAD Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, GESİFED Başkanı Oktay Mersin, DESİAD Başkanı İbrahim Şenel, DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, BASİAD Başkanı Şeref Arpacı, DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, DETGİS Başkan Yardımcısı Osman Nuri Kes, MAKSİAD Başkan Yardımcısı Yavuz Aki, Genç TİM Başkan Yardımcısı Okan Oğuz, Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hasan Aracı, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, Denizli Belediyesi eski Başkanı Ali Aygören, Memleket Partisi İl Başkanı Erhan Derici, Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım, Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Serdar Alayont, Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, AK Parti önceki Dönem Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Etkinlik-Sen Denizli Şube Başkanı Senem Alabaş, Denizli Gönüllü Teşekkürler Platformu Başkanı Erdal Otçu, Kaledavaz Vakfı Başkanı İsmail Yarımca, iş insanları, sanayiciler, firma ve kurumların temsilcileri ve diğer davetliler katıldı.   



“DENİZLİ İŞ DÜNYASININ SESİ OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Denizli Metropol birinci yıldönümü etkinliğinde konuşan Denizli Metropol Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Arif Zor “Denizli Metropol Ailesinin yeni merkezi ve yeni stüdyo açılışı ile kuruluş yıldönümü etkinliğimize katıldığınız için çok teşekkür ederim. Aradan 14 ay geçti. Denizli’de iş dünyasının sesi olmak için yola çıktık. Ciddi atılım yatırımlar ve son sistem alt yapı sistemlerimizle bugünlere kadar geldik. En iyiler burada diyoruz. En iyi kadro burada, en iyiler olarak sizler de buradasınız.  Bizlere destek veren sizlere çok teşekkür ediyorum. Burada Derya Baltalı’nın ayrı bir yeri var. Derya Bey bize her zaman destek verdi. Aynı zamanda iş dünyası oda ve dernek başkanlarımızın hepsine gittik. Hepsiyle beraber çok güzel işler yaptık. Özellikle DETGİS Başkanı Mukaddes Başkaya ve Yönetim Kurulu ile yaptığımız DETGİS’in 20 yılında 20 duayen isimli projemiz bizim için dönüm noktası oldu. Ardından DESİAD, DEGİAD ve diğer oda ve derneklerimizle Denizli’de yapılmayan ve damga vuran projeler yaptık. Şimdiden 2022 yılı için bütün projelerimiz hazır. Çalışmalarımız sürecek. Kadromuza yeni bir büyüğümüz daha geldi. Türkiye Ekonomi Kurumu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı’da artık ekonomi ağırlıklı yorumlarıyla bizlerle olacak. 2022 yılında Denizli Metropol çok daha güçlü olacak. Ben katılımlarınızdan dolayı kendim ve tüm çalışma arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.



HEP BİRLİKTE KURDELE KESİLDİ VE YENİ MERKEZ VE STÜDYOSU AÇILDI
Ardından Denizli İş Dünyası temsilcileri, oda ve dernek başkanları da kısa birer konuşma yaparken, Senem Alabaş Organizasyon tarafından hazırlanan Sinpaş Aquacity Amfi Tiyatro’daki birinci yıldönümü etkinliğinin ardından katılımcılar yeni merkez ve yeni stüdyo açılışı için Sinpaş Aqucity 1 Nolu Kule’ye geçti. Katılımcılar daha sonra Denizli Metropol’ün yeni merkezi ve stüdyosunun açılış kurdelesini hep birlikte kesti.

DENİZLİ METROPOL YENİ MERKEZ VE STÜDYO AÇILIŞI VE ARİF ZOR’UN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ..
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon