POLİTİKA

İMRAN ERASLAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İMRAN ERASLAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Denizli bir değerini daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Hayatını kaybeden Denizli’de bir dönem ANAP İl Başkanlığı ve Denizli Ticaret Odası Başkan Vekilliği yapan Eraslan Sürücü Kursu Kurucusu, iş adamı - siyasetçi İmran Eraslan son yolculuğuna uğurlandı.

Denizli siyaset ve iş dünyasının acı kaybı… Kentte ANAP İl Başkanlığı ve Denizli Ticaret Odası Başkan Vekilliği yapan Eraslan Sürücü Kursu Kurucusu, iş adamı - siyasetçi İmran Eraslan vefat etti. Amansız hastalıkla bir süredir mücadele eden Eraslan, tedavi gördüğü hastanede dün gece yaşamını yitirdi. Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami‘nde İmran Eraslan için cenaze töreni düzenlendi.

Törene AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli önceki Dönem Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, Denizli iş dünyası temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ile spor dünyasından isimler katıldı. 

Cenazeye katılanların maske takması ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri gözlerden kaçmadı. Eraslan’ın cenazesi Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami‘nde kılınan cenaze namazının ardından Gümüşler Mezarlığı’nda  son yolculuğuna uğurlandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon