HONAZ

HONAZ’A YENİ TİCARET MERKEZİ VE YAŞAM ALANI

HONAZ’A YENİ TİCARET MERKEZİ VE YAŞAM ALANI
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, çok önem verdiği Honaz Kapalı Pazar yeri projesinin ayrıntılarını Denizli Metropol’de paylaştı. Kepenek “Burası sadece bir Pazar yeri değil, aynı zamanda ticaret merkezi ve sosyal yaşam alanı olacak. Burası Honaz’ın kalbinin attığı yer olacak” dedi.

ÖZEL HABER
Denizli Metropol'de "Metropol Gündemi" Programımızın konuğu Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek oldu. Başkan Kepenek’in başta büyük önem verdiği Honaz’a daha da değer katacak Kapalı Pazar yeri projesi, Tarım, Turizm ve Yaşam projelerini tek tek anlattı. Başkan Kepenek, Honaz Kapalı Pazar yeri projesinin ayrıntılarını anlatırken, buranın sadece bir pazar yeri olmadığını aynı zamanda ticaret merkezi ve sosyal yaşam alanı olacağını söyledi.  



PAZAR YERİNDE HERKES İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ
Toplamda 5 bin 950 metrekare kapalı alana sahip, 3 bin 850 metrekarelik sergi alanı, 2 bin metrekarelik ise otoparkı bulunan, tüm alt yapısı ile kullanıma hazır 28 iş yeri, 300 Pazar esnafına hizmet verecek bölümler, sosyal etkinlikler için mutfak, bebek bakım merkezi, yerel üreticiler için satış alanı, lokantalar, kafeler, çocuklar için oyun bölümleri, çok amaçlı kullanılabilecek alanların olduğu Pazar yerinin tüm Honazlıların isteği ile yapıldığını belirten Başkan Kepenek, en düşük maliyetle en verimli projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.  Projenin bitme aşamasında olduğunu söyleyen Başkan Kepenek, modern bir Pazar yerini ilçeye kazandırdıklarını açıkladı.



TAMAMEN ÖZ KAYNAKLARLA YAPILAN BİR PROJE
Honaz Belediyesi’nin öz kaynakları ile yapılan Pazar yerinde Ocak ayından bu yana hummalı bir çalışma içinde olduklarını belirten Başkan Kepenek “Burada vatandaşlarımız 7 gün 24 saat yaşayan bir alanda, hayır yemekleri, düğün, nişan, sünnet yapılabilecek. Açık sinema, tiyatro ve müzik-konser etkinlikleri olacak. Çocuklarımız burada spor yapacak. Burası Honaz’ın kalbinin attığı bir nokta olacak” diye konuştu. 



HONAZ BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL KEPENEK’İN PAZAR YERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon