EKONOMİ

DENİB TASARIM YARIŞMASI’NIN BAŞVURULARI TAMAM

DENİB TASARIM YARIŞMASI’NIN BAŞVURULARI TAMAM
Bu yıl ilki düzenlenecek olan DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması’nın başvuruları tamamlandı. Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu “Denizli’yi tasarım ve marka şehri haline getirmek istiyoruz” dedi.

ÖZEL HABER
Denizli İhracatçılar Birliği, 7 yıldır “Ev ve Plaj Giyimi" adıyla tasarım yarışması düzenliyor. Bu yılki yarışmanın isim ve içeriği revize edilerek “DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Yarışması” olarak değişti. Bu yıl 1.sinin düzenleneceği DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Yarışması ''Flourish'' teması ile tasarımda sürdürülebilirlik yaklaşımına dikkat çekiyor. Yarışmanın son başvuru tarihi 25 Temmuz 2021 olarak açıklanmıştı. Başvurular tamamlandı.

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)’in koordinatörlüğünde, T.C. Ticaret Bakanlığı destekleri ile düzenlenecek 1. Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması; Denizli kentini bir tasarım merkezi haline getirmek amacıyla, ev ve uyku grubu sektörlerini merkeze alarak, bu sektörlerdeki yerli ve yabancı paydaşları bir araya getirerek, çıktıları olan ve bu çıktıların sektöre fayda sağlayacağı, bu bağlamda tüm dünyada Denizli ve Türkiye tasarım gücünü tanıtacak bir DENİB etkinliği.

DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Metropol’e DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Yarışması’nın ilkini düzenleyeceklerini söyledi. Memişoğlu, DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Yarışması ile Denizli’yi sadece tekstil değil, tasarım anlamında da büyütmek için çalışmalara başladıklarını, bu çalışmalarıyla Denizli’yi tasarım ve marka şehri haline getirmek istediklerini, DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Yarışması için 33 üniversite ile iş birliği yaptıklarını ve bunun Türkiye’de ilk defa yapıldığını aktardı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon