EKONOMİ

DENİZLİLİ İŞ ADAMININ 20 YILLIK MOTOSİKLET TUTKUSU

DENİZLİLİ İŞ ADAMININ 20 YILLIK MOTOSİKLET TUTKUSU
Denizlili İş Adamı Okan Konyalıoğlu motosiklet tutkusuyla dikkat çekiyor. Konyalıoğlu yoğun iş stresini atmak için 20 yıldır boş vakitlerinde motosiklet kullanıyor.

ÖZEL HABER
Denizli iş dünyasının tanınmış isimlerinden biri olan aynı zamanda Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı, Çardak OSB Başkanı ve KALDER İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevlerde de bulunan, iş dünyası derneklerinde gerek Başkan gerek yönetimlerdeki aktif ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Okan Konyalıoğlu, yoğun geçen iş stresini atmak için hobi olarak motosiklet kullanıyor.



TUTKUM 30’LU YAŞLARDA BAŞLADI
Okan Konyalıoğlu motosiklet tutkusunun nasıl başladığını Denizli Metropol’e anlattı. Yurt içinin yanı sıra yurt dışında arkadaşlarıyla birlikte motosikletine atlayıp, turlara katılan şimdilerde 52 yaşında olan Konyalıoğlu, motosiklet tutkusunun 30’lu yaşların hemen başında başladığını söyledi.



HER YIL ALP DAĞLARINA GİDİYORUM
Motor kullanmaya başladıktan sonra 5 yılda bir motorlarını yenilediğini, son aldığı Honda Goldving marka motorunu İtalya, İsviçre ve Almanya sınırındaki Alp dağlarında kullanmayı daha çok sevdiğini söyleyen Okan Konyalıoğlu hemen hemen her yıl o bölgeye gittiğini de kaydetti. 



MOTOSİKLET KULLANMAK BENİM İÇİN ÖZGÜRLÜK
Konyalıoğlu “İnsanların mutlaka bir hobisi olması lazım. Yolda olma duygusu çok güzel bir duygu… İnsanı mental olarak diri tutuyor.  Motosiklet sürerken tüm yorgunluğumu, stresimi unutup kendimi rüzgara bırakıyorum. Bu tutku parayla pulla ölçülemez. Motosiklet kullanmak benim için bir özgürlük diyebiliriz” diye konuştu.



OKAN KONYALIOĞLU MOTOSİKLET TUTKUSUNU METROPOL’E ANLATTI
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon