EKONOMİ

DENİZLİLİ TURİZMCİLERİN UÇAK SEFERİ İSYANI

DENİZLİLİ TURİZMCİLERİN UÇAK SEFERİ İSYANI
Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, Metropol TV’de Metropol Gündemi programında Denizli’nin uçak seferleri ile ilgili açıklamada bulundu. Şen, Denizli gibi sanayi, tarım ve turizm potansiyeli yüksek bir ile yakışmayan bir durumla karşı karşıya olduklarını belirterek “Bu uçak seferi sorunu Denizli’ye özgü. Diğer illerde sayısız uçak seferi var. Bu şehir bu kadar mı sahipsiz? Bu işe siyasiler el atmalı, gerekirse Ulaştırma Bakanlığı’nın kapısına gidip çözmek zorundalar” diye konuştu.   

ÖZEL HABER
Denizli’nin uçak seferi sorunu bir kez daha gündeme geldi. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, Metropol TV’de Metropol Gündemi programında Denizli’nin uçak seferi sıkıntısını rakamlarla destekleyerek açıklamada bulundu.

GAZİ MURAT ŞEN'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Şen, Denizli gibi sanayi, tarım ve turizm potansiyeli yüksek bir ile yakışmayan bir durumla karşı karşıya olduklarını belirterek “Milletvekillerimize bir kez daha buradan sesleniyorum. Onlardan bu uçuş seferleri ile ilgili hiçbir destek ve gayret görmüyoruz. Bu sorunu çözecek dernekler değil. Bu uçak seferi sorunu Denizli’ye özgü. Diğer illerde sayısız uçak seferi var. Nevşehir’in nüfusu 300 bin Denizli’nin 1 milyon… İstanbul’dan Denizli’ye haftada toplam 22 sefer var. Bazı günler iki, bazı günler 4 tane. Nevşehir’de ise 24 sefer var. Gelelim Kayseri’ye… Kayseri’ye direk 12, aktarmalı 18 sefer var. Nevşehir ile Kayseri arası 45 dakika. Gaziantep’e ise 13 direk, 28 aktarmalı sefer var. Bu şehir bu kadar mı sahipsiz? Ben anlayamıyorum. Bizler, dernek başkanlarımız. Denizli Sanayi Odası Başkanımız bu sorunu dile getiriyor. Konuşuyoruz ama sefer sayılarında artış yok. Bu işe siyasiler el atmalı, gerekirse Ulaştırma Bakanlığı’nın ve THY’nin kapısına gidip çözmek zorundalar” diye konuştu.   
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon