KALE

KALEDAVAZ BİBER FESTİVALİ’NE BAŞKAN SAĞINÇ’TAN DAVET

KALEDAVAZ BİBER FESTİVALİ’NE BAŞKAN SAĞINÇ’TAN DAVET
Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç tüm Denizli halkını 5 – 6 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 26. Kale Davas Biber Festivali, Yağlı Güreş ve Halk Konserleri’ne davet etti.

ÖZEL RÖPORTAJ
Tabea Antik Kenti ve İnceğiz Kanyonu gibi kültürel, doğal güzelliklere sahip Kale’deki Biber Festivali’nin programı paylaşıldı. Ümmü Erbil, Sadi Cesuroğlu ve Yonca Lodi’nin sahne alacağı festivale Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç tüm Denizlilileri davet etti.

MEHMET SALİH SAĞINÇ'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


26. Kaledavaz Biber Festivali, Yağlı Güreş ve Halk Konserleri 5-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. 5 Ağustos Cuma günü saat 10:00’da Recep Tayyip Erdoğan Ermeydanı’nda ünlü başpehlivanlar Orhan Okulu, Mehmet Yeşil Yeşil, Fatih Atlı, Osman Aynur, Ertuğrul Dağdeviren, İsmail Koç, Hasan Cengiz, Ali Yanatma’nın katılacağı güreş müsabakaları düzenlenecek. Festival katılımcıları güreş keyfinin ardından 20:30’de Sadi Cesuroğlu, 22:00’de Ümmü Erbil konserleri ile keyifli anlar geçirecekler.



Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç; “6 Ağustos Cumartesi günü saat 10:00’da Kale Biberi tanıtımının gerçekleştirileceği çeşitli etkinlikler yapılacak. Aynı zamanda katılımcılar mehteran gösterilerini izleyebilecek. Aynı gün saat 21:30’da ise Yonca Lodi festivalin kapanış konserini gerçekleştirecek. Kaledavaz Biber Festivali’ne katılanlar Tabea Antik Kenti ve İnceğiz Kanyonu gibi kültürel, doğal güzellikleri gezebilecekler. Tüm vatandaşlarımızı ve Denizlileri bekliyoruz” dedi.
 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon